ΜΟΥΝΤΙΑΛ

Μουντιάλ 2022: Οι Αργεντινοί του Αστέρα έστησαν πάρτι τραγουδώντας το "Muchachos" για την κατάκτηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου

Μουντιάλ 2022: Οι Αργεντινοί του Αστέρα έστησαν πάρτι τραγουδώντας το "Muchachos" για την κατάκτηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου
Οι Αργεντινοί παίκτες του Αστέρα Τρίπολης πανηγυρίζουν την κατάκτηση του Μουντιάλ 2022 PRINT SCREEN

Η αργεντινή παροικία του Αστέρα Τρίπολης γιόρτασε με "muchachos" και σημαίας της χώρας του την κατάκτηση του Μουντιάλ 2022 στα αποδυτήρια των ομάδων.

Οι Αργεντινοί ποδοσφαιριστές του Αστέρα Τρίπολης έστησαν το δικό τους πάρτι στα αποδυτήρια των Αρκάδων για την κατάκτηση του Μουντιάλ 2022 από τον Λιονέλ Μέσι και την παρέα του.

Οι πέντε Αργεντινοί "Αρκάδες": Χερόνιμο Μπαράλες, Ματίας Ιγκλέσιας, Χουλιάν Μπαρτόλο, Φακούντο Μπερτόγλιο, Φεντερίκο Άλβαρεζ έβαλαν το σύνθημα που ακούστηκε περισσότερο από κάθε άλλο στα γήπεδα του Κατάρ, το "Muchachos" το οποίο τραγούδησαν οι Αργεντινοί και έσπρωξαν την αλμπισελέστε προς την κατάκτηση του τροπαίου.

Μάλιστα το συγκεκριμένο VIDEO σχολίασε και ένας πρώην Αργεντινός του Αστέρα, ο Πάμπλο Ντε Μπλάσις, εκ των πρωταγωνιστών των ευρωπαϊκών επιτυχιών των Αρκάδων.

TAGS ΜΟΥΝΤΙΑΛ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ 2022 ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ASTERAS AKTOR ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ