ΜΟΥΝΤΙΑΛ

Μουντιάλ 2022, Τα αποθεωτικά tweets της Μάντσεστερ Σίτι για τον Άλβαρες: "Εξωπραγματικό"

Ο Χουλιάν Άλβαρες πανηγυρίζει το γκολ της Αργεντινής κόντρα στην Αυστραλία
Ο Χουλιάν Άλβαρες πανηγυρίζει το γκολ της Αργεντινής κόντρα στην Αυστραλία © 2022 FRANK AUGSTEIN / AP IMAGES

Η Μάντσεστερ Σίτι αποθέωσε με tweets τον Χουλιάν Άλβαρες για τη συγκλονιστική εμφάνισή του στον ημιτελικό με την Κροατία, καθώς πρόκειται για τον πρωταγωνιστή της μεγάλης νίκης με 3-0 μαζί με τον Λιονέλ Μέσι.

Ο απολογισμός του Χουλιάν Άλβαρες στον ημιτελικό της Αργεντινής με την Κροατία ήταν δύο γκολ και ένα κερδισμένο πέναλτι, προσυπογράφοντας έτσι την πρόκριση της ομάδας στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου με το εμφατικό 3-0.

Η Μάντσεστερ Σίτι που το περασμένο καλοκαίρι απέκτησε τον 22χρονο Αργεντινό από τη Ρίβερ Πλέιτ για τα επόμενα πέντε χρόνια αισθάνεται "περήφανη" και δικαιωμένη από την επιλογή της και δεν παρέλειψε να αποθεώσει στο Twitter τον νεαρό επιθετικό.

Το πρώτο γκολ του Άλβαρες για το 2-0 της "αλμπισελέστε" ξεκίνησε από αντεπίθεση, με τον ίδιο να διασχίζει το μισό γήπεδο, να κερδίζει κόντρα από δύο Κροάτες όταν φτάνει στην περιοχή και από κοντά νικάει τον Λιβάκοβιτς, με τους Πολίτες να γράφουν: "Αυτό ήταν απίστευτο, Χουλιάν".

Το 3-0 ήρθε μετά από τρομερή ενέργεια του Μέσι, ο οποίος έκανε το γύρισμα μέσα στην περιοχή και ο 22χρονος με άψογο τελείωσα πέτυχε το δεύτερο γκολ του στο ματς.

'

"Ας μιλήσουμε γι' αυτό το τελείωμα του Άλβαρες", έγραψε η Σίτι στον επίσημο λογαριασμό της.

Το SPORT24 στο Μουντιάλ 2022

Το SPORT24 παίζει μόνο Μουντιάλ 2022 και σε πάει στο Παγκόσμιο Κύπελλο ! Δες αναλυτικά το Πρόγραμμα του Μουντιάλ και τα αποτελέσματα των αγώνων του Μουντιάλ, Παρακολούθησε το Μουντιάλ live στο Matchcenter, κάνε εγγραφή στα push notifications του SPORT24 και στο Youtube κανάλι για να ενημερώνεσαι και να μη χάνεις καμία αθλητική στιγμή!

SPORT24 LIVE MUNDIAL SHOWS

Συντονιστείτε στις 4 καθημερινές εκπομπές του SPORT24 για το Μουντιάλ: Mundial Morning Show (10:00 - 11:00), The Show Must Go On (12:00 - 14:00), Pame Stoixima Pre Game Show (15:30 - 16:00), Game Night (22:45 - 00:15).

TAGS ΜΟΥΝΤΙΑΛ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ 2022 ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΘΝΙΚΗ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΘΝΙΚΗ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗΣ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ ΑΓΓΛΙΑ PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ