ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΚΑΤΑΡ

Μουντιάλ 2022: Το Last Dance του Λιονέλ Μέσι στο Κατάρ κρύβει πολλά εμπόδια

Μουντιάλ 2022: Το Last Dance του Λιονέλ Μέσι στο Κατάρ κρύβει πολλά εμπόδια

Ο Λιονέλ Μέσι θέλει να κατακτήσει στο Κατάρ το μοναδικό τρόπαιο που λείπει από την τεράστια συλλογή του. Δεν είναι όμως τόσο απλό όσο φαίνεται.

Το ταξίδι για το Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ έχει επί της ουσίας ξεκινήσει, με το SPORT24 να βρίσκεται γι ακόμη μια φορά σε μεγάλη διοργάνωση, με τους δύο απεσταλμένους του, τον Αλέξανδρο Τρίγκα και τον Βασίλη Τεμπέλη. Χορηγός της μεγάλης αποστολής ο ΟΠΑΠ με το Πάμε Στοίχημα. Εν προκειμένω στα γήπεδα της Ντόχα, για να παρακολουθήσει κάθε ένα από τα παιχνίδια που θα αποφασίσουν σε ποια χέρια θα καταλήξει το ιερό δισκοπότηρο του παγκοσμίου ποδοσφαίρου.

Οι απεσταλμένοι μας θα είναι στο Κατάρ από το Σάββατο 19 Νοεμβρίου και μέχρι τότε μοιράζονται τις πρώτες σκέψεις τους για τη διοργάνωση στο παρακάτω video.

Το Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ είναι προ των πυλών, με τον Λιονέλ Μέσι να αποτελεί αδιαμφισβήτητα το πρόσωπο της διοργάνωσης. Όχι μόνο γιατί αυτή θα είναι η τελευταία ευκαιρία για τον ίδιο να κατακτήσει το μοναδικό τρόπαιο που λείπει από τη μεγάλη (τεράστια) συλλογή του, αλλά κυρίως επειδή η Αργεντινή μοιάζει να είναι μέσα στα δύο - τρία φαβορί για την κατάκτηση τροπαίου.

Η "αλμπισελέστε" θα μπει στη διοργάνωση με τον αέρα του αφεντικού, σε μεγάλο βαθμό. Η κατάκτηση του Copa America πριν από ενάμιση χρόνο άλλωστε βοήθησε στο "χτίσιμο" της αυτοπεποίθησης με την οποία θα μπει η παρέα του Λιονέλ Μέσι στα γήπεδα του Κατάρ (στο 6.50 η κατάκτηση της Αργεντινής στο Πάμε Στοίχημα).

Είναι εξίσου σαφές όμως πως το έργο της Αργεντινής δεν θα είναι εύκολο. Πολύ απλά γιατί η Βραζιλία δείχνει να είναι πολύ πιο έτοιμη και ικανή για να επιστρέψει στον θρόνο που κάθισε για τελευταία φορά πριν από είκοσι (20) χρόνια. Ο Νεϊμάρ κουβαλάει το βάρος ενός ολόκληρου έθνους, το οποίο έζησε τον απόλυτο εφιάλτη πριν από οκτώ (8) χρόνια στην έδρα του -με θύτη τη Γερμανία. Η φούρια με την οποία προσδοκά να μπει η Βραζιλία σε αυτή τη διοργάνωση δεν μεταφράζεται μόνο από τον τρόπο με τον οποίο τους υποδέχθηκαν οι διοργανωτές (και οι φανατικοί φίλοι της "σελεσάο"), αλλά κι από το γεγονός πως καταγράφεται ως το πρώτο φαβορί (στο 5.00 στο Πάμε Στοίχημα) για να πάει... all the way.

Ποιος μπορεί όμως να διαγράψει τη Γαλλία, την Αγγλία ή την Ισπανία;

Πολύ περισσότερο, ποιος μπορεί να απορρίψει το ενδεχόμενο να φτάσει η Κροατία ξανά μέχρι τον τελικό της διοργάνωσης και να έχει μια δεύτερη ευκαιρία. Ο Λούκα Μόντριτς είναι υγιής, πληθωρικός και ηγετικός. Οπότε ουδείς μπορεί να πιστέψει πως η "χρβάτσκα" είναι τελειωμένη. Το έκανε προ τετραετίας, μπορεί να το ξανακάνει.

Όσο γι αυτούς που αρέσκονται να πηγαίνουν κόντρα στα συνηθισμένα και να διαβάζουν πίσω από τις γραμμές; Ο Βασίλης Τεμπέλης μοιάζει να είναι ένας από αυτούς, έχοντας επιλέξει τη δική του ομάδα - έκπληξη, αυτή που μπορεί να φέρει τα πάνω - κάτω και να αφήσει άπαντες με το στόμα ανοιχτό. Η ψήφος εμπιστοσύνης στο Μεξικό (στο 150.00 η κατάκτηση στο Πάμε Στοίχημα) έχει το ενδιαφέρον της, όσο και την ιδιαιτερότητά της.

Όλα βέβαια θα φανούν στον αγωνιστικό χώρο, στα υπερσύγχρονα γήπεδα της Ντόχα. Εκεί όπου για τον επόμενο μήνα θα χτυπά η καρδιά του παγκοσμίου ποδοσφαίρου. Εκεί όπου για τον επόμενο μήνα θα βρίσκεται το SPORT24 για να μεταφέρει όλες τις εικόνες.

TAGS ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΚΑΤΑΡ ΛΙΟΝΕΛ ΜΕΣΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ 2022 ΕΘΝΙΚΗ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΘΝΙΚΗ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ