ΑΡΗΣ

"Μουντιαλικός" λάτιν ο εκλεκτός του Τσιώλη

"Μουντιαλικός" λάτιν ο εκλεκτός του Τσιώλη
INTIME SPORTS

Με εμπειρία και από Μουντιάλ είναι ο λάτιν επιθετικός που αποτελεί τον εκλεκτό του τεχνικού του Άρη, Σάκη Τσιώλη. Στην τελική ευθεία το θέμα της απόκτησής του.

Με εμπειρία και από Μουντιάλ είναι ο λάτιν επιθετικός που αποτελεί τον εκλεκτό του τεχνικού του Άρη, Σάκη Τσιώλη.

Το φλερτ για την απόκτησή βρίσκεται στην τελική του ευθεία με τα πάντα να ξεκαθαρίζουνε θετικά ή αρνητικά μέσα στα επόμενα 24ωρα.

Κι αυτό γιατί η διοίκηση της ΠΑΕ Άρης έχει προχωρήσει ήδη σε αποστολή του συμβολαίου και περιμένει να το πάρει με την υπογραφή του για να προχωρήσει στην ανακοίνωσή του.

Μία εξέλιξη που όπως γίνεται κατανοητό θέτουνε στο περιθώριο για μία ακόμη φορά την περίπτωση του Βαγγέλη Μάντζιου αλλά και του Κώστα Μήτρογλου.

Ουσιαστικά του πρώτου δεδομένου ότι από την 1η Ιουλίου είναι ελεύθερος από την στιγμή που ολοκληρώθηκε το συμβόλαιό του 28χρονου διεθνή επιθετικού με τον Παναθηναϊκό.

Κι αυτό γιατί στην περίπτωση του Μήτρογλου το βασικό εμπόδιο είχε να κάνει με το γεγονός ότι δεσμεύεται με συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό οπότε αν ήταν να αποκτηθεί θα ήταν με την μορφή δανεισμού με τον ίδιο πάντως να δείχνει να προτιμάει την Μπουντεσλίγκα.

Όπως και να έχει πάντως ο Τσιώλης μετά το φιλικό της Τρίτης (19/07) στο Καρπενήσι με την Κέρκυρα είχε ξεκαθαρίσει πως δεν πρόκειται να ασχοληθεί με κάποιον επιθετικό που θα δεσμεύεται με συμβόλαιο.

Κάτι που ίσχυε στην περίπτωση του 30χρονου διεθνή Αυστριακού επιθετικού και αρχηγού της Αούστρια Βιέννης, Ρόλαντ Λιντς, αλλά και σε αυτήν του Μήτρογλου.

Σε αντίθεση με τον Μάντζιο αλλά και με τον συγκεκριμένο λάτιν επιθετικό που έχει ξεχωρίσει με ευρωπαϊκή εμπειρία στην καριέρα του αλλά και με συμμετοχή με την Εθνική ομάδα της χώρας του σε Μουντιάλ όχι όμως και στο τρέχον Copa America που ολοκληρώνεται αύριο (24/07) στα γήπεδα της Αργεντινής.

Μάλιστα ο «εκλεκτός» του Τσιώλη έμεινε ελεύθερος την περασμένη εβδομάδα από την ομάδα του εξέλιξη που ισοδυναμεί ότι οι συζητήσεις έχουνε να κάνουνε αποκλειστικά μαζί του.

Αυτό που απομένει να φανεί σε ένα φλερτ που είναι αλήθεια ότι «έτρεξε» πολύ γρήγορα τα τελευταία 24ωρα αν θα μετουσιωθεί σε γάμο μετά την αποστολή του συμβολαίου του από τα γραφεία της ΠΑΕ Άρης με την επιστροφή αυτού με την υπογραφή του.

Μία εξέλιξη που θα κάνει πράξη την επιθυμία του Τσιώλη να τον έχει με την υπόλοιπη αποστολή στην διάθεσή του το πρωί της Τετάρτης (27/07) στην αναχώρηση για το Ζέεφελντ της Αυστρίας όπου θα πραγματοποιηθεί το τρίτο μέρος της προετοιμασίας για την νέα αγωνιστική περίοδο.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ