CHAMPIONS LEAGUE

Μουρίνιο: "Άγγλοι είναι, δεν τελείωσε"

Μουρίνιο: "Άγγλοι είναι, δεν τελείωσε"

Ο Ζοζέ Μουρίνιο στάθηκε κατά κύριο λόγο στο αριθμητικό πλεονέκτημα της ομάδας του και πόσο δύσκολο ήταν για την Τότεναμ να αντέξει με 10 παίκτες, ενώ παράλληλα εξήρε και την εμφάνιση των παικτών του.

Το βράδυ μάλλον κύλησε πολύ πιο ευχάριστα απ' ό,τι κι ο ίδιος ο "Εκλεκτός" υπολόγιζε. Η σιγουριά για πρόκριση πριν το ματς δεδομένη, αλλά το ίδιο γνωστές κι οι δυσκολίες του πρώτου παιχνιδιού, τέτοιες που είχαν κάνει τον Μουρίνιο να δηλώσει πως ακόμα και το 0-0 θα ήταν ένα καλό σκορ για τη ρεβάνς.

Το γρήγορο γκολ του Αντεμπαγιόρ και η αποβολή του Κράουτς έκανε τη νύχτα πολύ πιο ρόδινη, όπως γράφει και η "Marca", "νύχτα μαγική για να ονειρεύεσαι το δέκατο" (9 κατακτήσεις της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης έχει η Ρεάλ)!

" Με το να λες ότι και το 0-0 είναι καλό αποτέλεσμα, δε σημαίνει ότι θα μπεις να παίξεις γι' αυτό. Μπήκαμε στο γήπεδο και πρεσάραμε, παίξαμε γρήγορα και το πρώτο γκολ ήρθε σαν επιστέγασμα ενός πολύ καλού ξεκινήματος. Στο δεύτερο ημίχρονο πιέσαμε, θέλαμε να πετύχουμε μια μεγαλύτερη διαφορά και τελικά αξίζαμε το αποτέλεσμα", επεσήμανε ο Μουρίνιο.

" Σ' αυτό το επίπεδο είναι αδύνατο να σταθείς με 10 παίκτες για τόσο πολύ. Έπαιξα στην Μπαρτσελόνα με την Τσέλσι με 10, αδύνατο. Στην Μπαρτσελόνα με την Ίντερ επίσης, αδύνατο. Η Άρσεναλ έπαιξε κόντρα στην Μπαρτσελόνα με 10 πριν λίγες βδομάδες, είναι αδύνατο να κάνεις κάτι καλό. Το μόνο που μπορούσε να κάνει η Τοτεναμ ήταν να αμυνθεί με δύο γραμμές άμυνας. Λαμβάνοντας υπ' όψιν ότι είναι επιθετική ομάδα, δεν μπορούσε να πετύχει κάτι καλύτερο", σχολίασε ο Πορτογάλος.

Ερωτηθείς για το αν η υπόθεση πρόκριση έχει ήδη τελειώσει μετά την επιβλητική αυτή νίκη, ο τεχνικός-κάτοχος του τροπαίου, απάντησε: " Δεν τέλειωσε ακόμα. Ξέρω καλά το αγγλικό ποδόσφαιρο και την αγγλική νοοτροπία. Αν επρόκειτο για άλλη χώρα θα έλεγα πως η πρόκριση κρίθηκε, αλλά με την αγγλική κουλτούρα δεν τέλειωσε. Πρέπει να σεβαστούμε τον αντίπαλο, που έχει ποιότητα και είναι δύσκολος".

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ