ΙΝΤΕΡ

Μουρίνιο: "Αν μιλήσω για Μίλαν θα τιμωρηθώ"

Μουρίνιο: "Αν μιλήσω για Μίλαν θα τιμωρηθώ"
Μουρινιο-συνεντευξη-Τσελσι-Ιντερ

Ο Ζοσέ Μουρίνιο ξεκαθάρισε πως η Ίντερ έχει το προβάδισμα έναντι της Τσέλσι ενώ "κάρφωσε" και τη Μίλαν

"Είμαι καλός στο να ελέγχω τα συναισθήματά μου. Αυτό το ματς απέναντι στην Τσέλσι είναι προφανώς πολύ σημαντικό για εμάς και θα πρέπει να συγκεντρωθώ σε αυτό χωρίς να σκέφτομαι το παρελθόν. Φυσικά η Τσέλσι είναι σαν το σπίτι μου, δεν μπορώ να το κρύψω.

Είμαστε όμως μπροστά και έχουμε το πλεονέκτημα. Είναι πάντα καλύτερο να ξεκινάς με προβάδισμα 2-1 από το να κυνηγάς στο σκορ", τόνισε ο Μουρίνιο, ο οποίος θέλησε να υποβαθμίσει το γεγονός ότι δεν συμπεριέλαβε τον Μάριο Μπαλοτέλι στην αποστολή.

"Ένας προπονητής είναι υποχρεωμένος να παίρνει αποφάσεις και εγώ έχω πάρει τις δικές μου. Ήρθαμε εδώ με 20 παίκτες. Ο Μάριο όπως και οι Ρενέ Κριν και Μάρκο Αρναούτοβιτς έμειναν στην Ιταλία οπότε γιατί πρέπει να μιλάω για αυτούς;"

Αναφορικά δε με τη μάχη του τίτλου στην Ιταλία ο οποίος "πήρε φωτιά" το περασμένο Σαββατοκύριακο από τη στιγμή που η Μίλαν πλησίασε στον έναν πόντο και με 10 αγωνιστικές να απομένουν, ο Πορτογάλος ήταν καυστικός:

"Εδώ είναι Τσάμπιονς Λιγκ, άλλη διοργάνωση. Όμως όλοι ξέρουμε γιατί άλλαξαν τα πράγματα και η Μίλαν είναι μόνο έναν πόντο πίσω, δεν θέλω να μιλήσώ για αυτό. Εάν μιλήσω τότε θα τιμωρηθώ για άλλες τρεις εβδομάδες".







TAGS ΙΝΤΕΡ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ