ΤΟΤΕΝΑΜ

Μουρίνιο: "Αντιεπαγγελματική η αναβολή του Τότεναμ - Φούλαμ"


O Ζοζέ Μουρίνιο χειροκροτεί τους παίκτες της Τότεναμ κατά τη διάρκεια αγώνα του Europa League με την Άντβερπ
O Ζοζέ Μουρίνιο χειροκροτεί τους παίκτες της Τότεναμ κατά τη διάρκεια αγώνα του Europa League με την Άντβερπ AP PHOTO/KIRSTY WIGGLESWORTH, POOL

Το παιχνίδι ανάμεσα στην Τότεναμ και τη Φούλαμ αναβλήθηκε λίγες ώρες πριν από τη διεξαγωγή του την Τετάρτη (30/12), με τον Ζοσέ Μουρίνιο να βρίσκει αυτή την εξέλιξη αντιεπαγγελματική.

Την Τετάρτη (30/12) η Τότεναμ θα υποδεχόταν τη Φούλαμ για την 16η αγωνιστική της Premier League. Ωστόσο, λίγες ώρες πριν από τη διεξαγωγή του παιχνιδιού, εκείνο αναβλήθηκε εξαιτίας κρουσμάτων κορονοϊού στην φιλοξενούμενη ομάδα.

Ο Ζοσέ Μουρίνιο μίλησε γι' αυτή την εξέλιξη στη συνέντευξη Τύπου, ενόψει της αναμέτρησης των σπιρουνιών με τη Λιντς (2/1, 14:30). Ο Πορτογάλος τεχνικός τόνισε ότι ήταν αντιεπαγγελματική η απόφαση.

"Δεν θέλω να μιλήσω πολύ γι' αυτό. Το ένιωσα αντιεπαγγελματικό, αλλά έτσι είναι. Προετοιμαζόμασταν γι' αυτό το παιχνίδι και αυτό διατάραξε μία εβδομάδα δουλειάς μας" ανέφερε συγκεκριμένα ο Μουρίνιο.

Ο Μουρίνιο είχε κάνει και ειρωνικό σχόλιο πριν από την απόφαση, όταν ακόμη δεν έχει γνωστοποιηθεί αν θα γίνει ή όχι το ματς. "Δεν ξέρουμε ακόμη αν θα παίξουμε. Το καλύτερο πρωτάθλημα στον κόσμο" είχε γράψει στο Instagram ο Special One.

TAGS ΤΟΤΕΝΑΜ ΑΓΓΛΙΑ PREMIER LEAGUE ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ