ΙΝΤΕΡ

Μουρίνιο: "Αντιποδόσφαιρο η Σαμπντόρια"!

Μουρίνιο: "Αντιποδόσφαιρο η Σαμπντόρια"!
Μουρίνιο-Κασάνο

Ο Ζοσέ Μουρίνιο κατηγόρησε τη Σαμπντόρια για αντιποδόσφαιρο και τον διαιτητή για μονόπλευρη εύνοια υπέρ των Γενοβέζων, μετά τον αποκλεισμό της Ίντερ από τον τελικό του Κόπα Ιτάλια

"Το αποτέλεσμα αυτό δεν ανταποκρίνεται στο παιχνίδι που έγινε. Απόψε επιχειρήσαμε να ανατρέψουμε την κατάσταση και αξίζαμε περισσότερα", ξεκίνησε τις δηλώσεις του ο τεχνικός των "νερατζούρι" και συνέχισε:

"Μία ομάδα έπαιξε για να κερδίσει και η άλλη για να χάσει με λιγότερα από τρία γκολ, με αντι-ποδόσφαιρο, με έλλειψη φερ πλέι, παίζοντας με το χρόνο, με το διαιτητή. Όμως έφτασαν στον τελικό και τους εύχομαι να έχουν έναν μεγάλο τελικό".

Αμέσως μετά το τελευταίο σφύριγμα, ο Μουρίνιο πήγε κατευθείαν να διαμαρτυρηθεί στον "άρχοντα της αναμέτρησης", με τον ίδιο να αναφέρεται στο συγκεκριμένο περιστατικό αμέσως μετά.

"Του είπα ότι αστειεύτηκε με την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών μου. Δεν έκανε ένα όμορφο παιχνίδι. Δεν μιλώ για τα πέναλτι που είναι λεπτομέρειες, ο διαιτητής μπορεί να κάνει λάθος.

Όμως η συμπεριφορά... Πάντα κόντρα σε μία ομάδα και υπέρ της άλλης: ξεφούσκωσε έτσι λίγο την προσπάθεια των παικτών μου. Τώρα θέλω μόνο να φέρω το σκουντέτο στο Σαν Σίρο".



Ανάλογα ήταν και τα συναισθήματα του Μάσιμο Μοράτι μετά το "πικρό" 1-0 υπέρ της ομάδας, καθώς ήταν ικανοποιημένος από την προσπάθεια των "νερατζούρι" εκφράζοντας ταυτόχρονα παράπονα για τη διαιτησία.

"Ήταν μία γιορτή του ποδοσφαίρου, αλλά και υπομονής αν κάποιος στο γήπεδο δεν ήταν στο ύψος των 22 παικτών.

Η Ίντερ έπαιξε πολύ καλά, έκανε ένα μεγάλο παιχνίδι τιμώντας το Κόπα Ιτάλια και κυνήγησε από το πρώτο λεπτό την ανατροπή. Οι παίκτες και ο προπονητής αξίζουν τα συγχαρητήριά μας καθώς τα έδωσαν όλα".



Σε αντίθεση με τον Ζοσέ Μουρίνιο ο οποίος εξέφρασε την άποψη πως η Ίντερ θα μπορούσε με λίγη τύχη να κερδίσει με 3-0 (κάτι τέτοιο θα οδηγούσε το ματς στην παράταση), ο τεχνικός της Σαμπντόρια Βάλτερ Ματσάρι έκανε λόγο για απόλυτα δίκαιη πρόκριση της ομάδας του στον τελικό του "Ολίμπικο".

"Παίξαμε καλύτερα από την Ίντερ, ακόμα και σήμερα. Στα δύο παιχνίδια κάναμε κάτι το εξαιρετικό στον πρώτο ημιτελικό αλλά ακόμα και σήμερα, δεν σκοράραμε και δημιουργήσαμε πολλές φάσεις κόντρα σε μία ομάδα που αποτελείται από φαινόμενα.

Τα δοκίμασαν όλα. Έβαλαν γκολ στην πρώτη ευκαιρία τους. Όμως στο δεύτερο ημίχρονο ήμασταν άξιοι και υπάρχει μόνο η απογοήτευση ότι δεν πετύχαμε τουλάχιστον ένα γκολ",

δήλωσε χαρακτηριστικά.

Ίντερ-Σαμπντόρια (1-0)



















TAGS ΙΝΤΕΡ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ