ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Μουρίνιο: "Απέχουμε πολύ από το τέλειο"

Μουρίνιο: "Απέχουμε πολύ από το τέλειο"

Ο Ζοσέ Μουρίνιο παραδέχτηκε ότι η Ρεάλ Μαδρίτης απέχει πολύ από το να φτάσει στα επιθυμητά επίπεδα απόδοσης, και ταυτόχρονα αρνήθηκε να επιρρίψει ευθύνες στους παίκτες του για το 0-0 της πρεμιέρας κόντρα στη Μαγιόρκα.

"Στην άμυνα δεν είχαμε κανένα πρόβλημα και αυτό είναι πολύ καλό επειδή είχαμε πολλούς παίκτες στην επίθεση και αφήσαμε αρκετούς ανοιχτούς χώρους για τη Μαγιόρκα στην κόντρα", τόνισε ο Πορτογάλος τεχνικός με δηλώσεις του στην ισπανική "As", για να συνεχίσει:

"Είχαμε έναν τεράστιο αριθμό από ευκαιρίες για γκολ, ειδικά προς το τέλος του αγώνα, όταν είναι δυσκολότερο από ψυχολογική άποψη επειδή οι παίκτες αισθάνονται ότι τελειώνει ο χρόνος.

Κάναμε αρκετά για να πάρουμε το παιχνίδι. Με πέντε ή έξι ευκαιρίες, νομίζω ότι προσπαθήσαμε αρκετά για να πάρουμε τη νίκη".

Στη συνέχεια, ο "special one" αναφέρθηκε στο πρόβλημα που υπάρχει για την ομάδα του τις επόμενες δύο εβδομάδες, όπου θα είναι αναγκασμένος να δουλέψει με ελάχιστους παίκτες λόγω των υποχρεώσεων των εθνικών ομάδων ενόψει Euro 2012.

"Απέχουμε πολύ από το να φτάσουμε εκεί που θέλουμε. Όταν δεν έχεις φτάσει στο 100% των δυνατοτήτων σου χρειάζεσαι δύο πράγματα: να αμύνεσαι για να μην δεχτείς γκολ και να εκμεταλλευτείς τις ευκαιρίες που θα σου παρουσιαστούν.

Αυτό θα πρέπει να κάνουμε τώρα γιατί στο προσεχές 15ήμερο δεν θα μπορέσουμε να δουλέψουμε σκληρά. Οι παίκτες είναι τώρα με τις εθνικές τους ομάδες.

Όταν επιστρέψουν, ακολουθεί η Οσασούνα σε δύο ημέρες και δύο ημέρες μετά ο Άγιαξ... όχι αρκετός χρόνος δηλαδή για να δουλέψουμε και υπάρχει κίνδυνος να χαθούν πόντοι.

Είμαι λοιπόν απογοητευμένος που δεν αξιοποιήσαμε τις ευκαιρίες αλλά δεν είμαι ο τύπος προπονητή που κατηγορεί τον παίκτη που απέτυχε να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα ή αυτόν που μας κόστισε ένα γκολ στην άμυνα".

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ