ΙΝΤΕΡ

Μουρίνιο: "Απέρριψα ήδη μία φορά τη Ρεάλ"

Μουρίνιο: "Απέρριψα ήδη μία φορά τη Ρεάλ"
Μουρίνιο-Καμπιάσο

Ο Ζοσέ Μουρίνιο υποστήριξε ότι δεν είναι πρόθεσή του να φύγει από την Ίντερ, αποκαλύπτοντας πως έχει ήδη απορρίψει πρόταση της Ρεάλ πριν μερικά χρόνια

Στο πλαίσιο της συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε το Σάββατο (23/5), υποστήριξε ότι έχει ήδη απορρίψει στο παρελθόν πρόταση της "βασίλισσας" την εποχή που ήταν στην Τσέλσι ενώ μίλησε για την πολυσυζητημένη δήλωσή του ότι "είμαι κατά 99,9% σίγουρος ότι θα παραμείνω".

"Είναι ειλικρινές να πω ότι η Ρεάλ Μαδρίτης αποτελεί μία μικρή πρόκληση. Έχω συμβόλαιο με την Ίντερ και δεν θέλω να μιλήσω άλλο για αυτό το θέμα. Έκανα ένα λάθος στο παρελθόν όταν είπα πως ήμουν 100% σίγουρος, καθώς υπάρχει πάντα ένα 0,1% που είναι στα χέρια της μοίρας.

Μιλάμε για ένα 0,1% επειδή ένας άνθρωπος δεν είναι από σίδερο. Μακάρι μετά το ματς με την Κάλιαρι το ποσοστό αυτό να είναι 100%.

Ευτυχώς είπα 99,9 και όχι 99, διαφορετικά θα είχε ξεσπάσει ακόμα μεγαλύτερο θέμα. Έχω ήδη απορρίψει πρόταση της Ρεάλ στο παρελθόν. Είχα κερδίσει τον δεύτερο τίτλο πρωταθλητή με την Τσέλσι και ήθελα να συνεχίσω. Είπα όχι επειδή πήρα την απόφαση με την καρδιά μου", τόνισε ο Πορτογάλος, και συμπλήρωσε:

"Δεν κρύβω πράγματα και έτσι ενημέρωσα σχετικά τον πρόεδρό μου. Έτσι είμαι εγώ. Θα ήταν ευκολότερο να μην πω τίποτα, αντίθετα μίλησα. Προτιμώ την ίδια ειλικρίνεια από τους παίκτες μου από το να τα διαβάζω στις εφημερίδες.

Εάν η πραγματική μου πρόθεση ήταν να φύγω δεν θα έλεγα τίποτα, θα περίμενα μέχρι την τελευταία ημέρα και μετά θα αποχαιρετούσα.

Άλλωστε ένας τεχνικός προπονεί για τριάντα χρόνια, τα πράγματα είναι διαφορετικά σε σύγκριση με έναν παίκτη που παίζει περίπου δέκα σεζόν... Οπότε ποιος ξέρει, ίσως εκείνο το τρένο της Ρεάλ να ξαναπεράσει".







Επιπλέον, ο Μουρίνο γνωστοποίησε πως στο τελευταίο ματς πρωταθλήματος με την Αταλάντα θα καθήσουν στον πάγκο μόνο οι συνεργάτες του (" Δεν είναι έλλειψη σεβασμού προς την Αταλάντα, αλλά ο σωστός τρόπος για να αποδίδουμε τα εύσημα σε αυτούς που δουλεύουν τόσο σκληρά μέσα στην εβδομάδα"), ενώ στην ερώτηση τι είναι αυτό που του λείπει ώστε να είναι 100% σίγουρος για την παραμονή απάντησε:

"Λίγα πράγματα. Είμαι ικανοποιημένος σχεδόν από τα πάντα".









TAGS ΙΝΤΕΡ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ