ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ

Μουρίνιο: "Αποφάσισα ότι θέλω να πάω στην Φενέρμπαχτσε"

Ο Ζοζέ Μουρίνιο στον πάγκο της Ρόμα στον τελικό του Europa League κόντρα στην Σεβίλλη
Ο Ζοζέ Μουρίνιο στον πάγκο της Ρόμα στον τελικό του Europa League κόντρα στην Σεβίλλη @2023 DARKO BANDIC/AP IMAGES

Ο Ζοζέ Μουρίνιο επιβεβαίωσε με δηλώσεις του πως έχει συμφωνήσει με την Φενέρμπαχτσε για να συνεχίσει στην Τουρκία την καριέρα του, ωστόσο ξεκαθάρισε πως δεν έχει οριστικοποιηθεί το deal.

Ο Ζοζέ Μουρίνιο βρέθηκε το βράδυ του Σαββάτου στο "Γουέμπλεϊ" για να παρακολουθήσει και να σχολιάσει για την αγγλική τηλεόραση τον τελικό του Champions League, μεταξύ της Ρεάλ και της Ντόρτμουντ (1/6, 22:00, COSMOTE SPORT 1 HD, MEGA, LIVE από το SPORT24), όμως δεν περιορίστηκε στην ανάλυση των δύο μονομάχων αλλά μίλησε και για το δικό του μέλλον.

Μέλλον που όπως όλα δείχνουν θα είναι στη γειτονική Τουρκία από τη στιγμή που έχει στα χέρια του μία μεγάλη πρόταση από την Φενέρμπαχτσε για τριετές συμβόλαιο, με τον "special one" να παραδέχεται πως έχει συμφωνήσει αλλά να ξεκαθαρίζει πως δεν έχει ακόμη επιτευχθεί οριστικό deal.

"Αποφάσισα πως θέλω να πάω στην Φενέρμπαχτσε αλλά δεν έχει κλείσει ακόμα το deal. Δεν μπορώ να επιβεβαιώσω κάτι επίσημα.

Το Champions League είναι σκληρό επειδή υπάρχουν τρεις προκριματικοί γύροι και στην περίπτωση της Φενέρμπαχτσε υπάρχουν οκτώ παίκτες που έχουν υποχρεώσεις στο Euro 2024, συνεπώς θα λείψουν από τον πρώτο γύρο.

Ξέρετε ότι μου αρέσουν οι προκλήσεις. Εάν πήγαινα να προπονήσω αυτόν τον σύλλογο, είμαι σίγουρος πως θα παλέψω για να τον οδηγήσω στο Champions League", δήλωσε μεταξύ άλλων ο 61χρονος Πορτογάλος τεχνικός.

TAGS ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ ΖΟΖΕ ΜΟΥΡΙΝΙΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ CHAMPIONS LEAGUE ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ