ΙΝΤΕΡ

Μουρίνιο: "Χάσαμε την φθινοπωρινή κούπα"

Μουρίνιο: "Χάσαμε την φθινοπωρινή κούπα"
Μουρίνιο-Ίντερ

Η ισοπαλία με τη Φιορεντίνα "γκρέμισε" την Ίντερ από την κορυφή, όμως ο Ζοσέ Μουρίνιο δήλωσε ικανοποιημένος από την εμφάνιση στο "Φράνκι"

"Πρώτα από όλα, θέλω να δώσω συγχαρητήρια στις Ουντινέζε και Νάπολι. Το παιχνίδι στη Φλωρεντία ήταν δύσκολο, όπου αμφότερες οι ομάδες δεν πήραν πολλά ρίσκα.

Ήταν πολύ "κλειστοί" στο χώρο του κέντρου και προσπαθήσαμε να είμαστε πιο ισορροπημένοι, δημιουργώντας τρεις μεγάλες ευκαιρίες, όμως είχαν και αυτοί μία καλή ευκαιρία",

τόνισε με δηλώσεις του ο Πορτογάλος τεχνικός και συνέχισε:

"Ήταν ένα πραγματικό και δύσκολο ματς. Δεν είναι εύκολο να έρθεις εδώ και να νικήσεις, ειδικά τώρα με ένα τόσο φορτωμένο αγωνιστικό πρόγραμμα, όμως αμφότερες οι ομάδες πάλεψαν σκληρά και δεν μπορώ να παραπονεθώ.

"Εάν υπάρχει ένα τρόπαιο για το φθινόπωρο τότε το έχουμε χάσει, όμως έχουμε ακόμα μία μεγάλη ευκαιρία για αυτό του Μαΐου. Δεν είμαι μάγος, αλλά έχω εμπιστοσύνη στην ομάδα μου και τη δουλειά μας.

Τα στατιστικά δεν έχουν σημασία, καθώς μπορεί η Ίντερ να μην κέρδισε σε αυτά τα δύο παιχνίδια, όμως δεν χάσαμε επίσης απέναντι σε δύο πολύ καλά οργανωμένες ομάδες όπως είναι η Φιορεντίνα και η Τζένοα.

Απόψε οι παίκτες μου δεν έπιασαν μεγάλη απόδοση, όμως πάλεψαν σκληρά και έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους".







TAGS ΙΝΤΕΡ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ