ΖΟΖΕ ΜΟΥΡΙΝΙΟ

Μουρίνιο: "Δε με πειράζουν οι αποδοκιμασίες"

Μουρίνιο: "Δε με πειράζουν οι αποδοκιμασίες"
2012 GETTY IMAGES

Ο Ζοζέ Μουρίνιο ξεκαθάρισε πως δεν επηρεάζεται από τις αποδοκιμασίες, στήριξε απόλυτα τον Αντόνιο Αντάν και άφησε αιχμές για τη διαιτησία.

Ασπίδα προστασίας στο πρόσωπο του Αντόνιο Αντάν ύψωσε ο Ζοζέ Μουρίνιο παρά την κόκκινη κάρτα που αντίκρισε ο Ισπανός τερματοφύλακας στο παιχνίδι με τη Ρεάλ Σοσιεδάδ.

Ο Πορτογάλος τεχνικός διαφώνησε με την αποβολή και ξεκαθάρισε πως ο κόσμος θα πρέπει να τον στηρίζει.

"Είναι τέλειο για μένα αν οι οπαδοί με αποδοκιμάζουν πριν το παιχνίδι και στη συνέχεια στηρίζουν την ομάδα κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού. Είπα στον Αντάν πριν από το παιχνίδι πως τα σφυρίγματα δεν πήγαιναν σε αυτόν.

Οι οπαδοί και ο Τύπος δεν έχουν πρόβλημα με εκείνον αλλά με εμένα. Είναι παίκτης που προέρχεται από τις ακαδημίες και βρίσκεται στον σύλλογο για 16 χρόνια. Φαίνεται πως υπάρχει πρόβλημα μ' εμένα, απόρροια του οποίου είναι να υπάρχει έλλειψη σεβασμού προς τον Αντάν", είπε ο Μουρίνιο και προσέθεσε:

"Αισθάνομαι πως ο Βαράν έκανε μία κακή πάσα και στη συνέχεια ο Αντάν έκανε λάθος. Είναι πιθανότατα πέναλτι, αλλά δεν ήταν κόκκινη κάρτα. Ίσως είμαι λάθος, αλλά φαίνεται πως κάθε φορά που κάτι είναι αμφιλεγόμενο τιμωρούμαστε".

Τέλος, παράπονα για την κόκκινη κάρτα που αντίκρισε εξέφρασε και ο ίδιος ο παίκτης, ο οποίος τη χαρακτήρισε αυστηρή.

TAGS ΖΟΖΕ ΜΟΥΡΙΝΙΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ