ΙΝΤΕΡ

Μουρίνιο: "Δεν αισθάνομαι καθόλου φόβο"!

Μουρίνιο: "Δεν αισθάνομαι καθόλου φόβο"!
Μουρίνιο-Ίντερ

Ο Ζοσέ Μουρίνιο μίλησε με κολακευτικά λόγια για τη Ρόμα του Σπαλέτι, τονίζοντας ωστόσο πως δεν φοβάται κανένα ματς

"Βλέπω ένα παιχνίδι που μπορούμε να νικησουμε, χωρίς αμφιβολία. Η Ρόμα είναι δυνατή εντός έδρας, είναι ήδη έξι βαθμούς πίσω μας και δεν θέλουν αυτή η διαφορά να πάει στους εννέα πόντους", ξεκίνησε τις δηλώσεις του ο Πορτογάλος τεχνικός, για να κάνει στη συνέχεια κολακευτικά σχόλια για τη Ρόμα.

"Η δουλειά του Λουτσιάνο Σπαλέτι μιλάει για εκείνον. Είχε μερικές αναπάντεχες ήττες στο ξεκίνημα, όμως έχει την υποστήριξη όλων, χάρη στην ποιότητα που έχει φέρει στην ομάδα.

Έβλεπα τη Ρόμα όταν δούλευα στο εξωτερικό και μου άρεσε. Η ομάδα παίζει ποιοτικό ποδόσφαιρο, αποδεικνύοντας ότι μπορεί μία ομάδα να παίζει καλά και να κερδίζει. Πάντως, είναι ομάδα που μπορούμε να κερδίσουμε".

Όσο για το αν φοβάται τίποτα από τη συγκεκριμένη αναμέτρηση, ο Πορτογάλος τεχνικός κατέστησε σαφές ότι η λέξη "φόβος" δεν υπάρχει στο λεξιλόγιό του.

"Να φοβάμαι; Δεν ξέρω τί θα πει φόβος στο ποδόσφαιρο. Κάποιοι ξεχνούν ότι έχω κατακτήσει τέσσερις τίτλους πρωταθλητή στην καριέρα μου και ξέρω πώς να πετύχω σε αυτές τις διοργανώσεις

Νικάς όταν φτάνεις στον τελικό γύρο με περισσότερους πόντους απ'ότι οι άλλες ομάδες. Δεν παίρνεις το πρωτάθλημα με το να κερδίζεις μόνο τα ντέρμπι ή τα παιχνίδια στα οποία είσαι φαβορί.

Θα πρέπει μία ομάδα να δείχνει σοβαρότητα και να αποφεύγει να πετάει ηλίθιους πόντους. Δεν νομίζω ότι μία ομάδα μπορεί να κριθεί μέσα σε επτά μόνο εβδομάδες.

Στη μέχρι τώρα καριέρα μου έχω βρεθεί και επτά πόντους μπροστά και πέντε πόντους πίσω από την κορυφή, όμως και στις δύο περιπτώσεις κατέκτησα το πρωτάθλημα".

Ο Ζοσέ Μουρίνιο μίλησε τέλος τόσο για την επιστροφή του Φραντσέσκο Τότι στα γήπεδα (συμπεριλήφθηκε στην αποστολή της Ρόμα), όσο και για τον αποκλεισμό από την αποστολή της Ίντερ των Βιεϊρά και Μπουρδίσο, που τραυματίστηκαν μεσοβδόμαδα, στο πλαίσιο των υποχρέωσεών τους στα προκριματικά του Μουντιάλ 2010.

"Είμαι χαρούμενος που ο Τότι επιστρέφει, καθώς το ποδόσφαιρο χρειάζεται τους καλύτερους παίκτες για να προσφέρουν θέαμα και ψυχαγωγία.

Πάντα ανησυχώ όταν γίνεται διακοπή στο πρωτάθλημα για τα ματς των εθνικών ομάδων, και αυτή τη φορά οι φόβοι μου ήταν βάσιμοι, καθώς τραυματίστηκαν οι Βιεϊρά και Μπουρδίσο.

Έχουμε αρκετά προβλήματα στο χώρο της μεσαίας γραμμής, και αυτοί που είναι σε καλή κατάσταση πρέπει να δουλέψουν πολύ σκληρά.

Είδα το ματς στο Τελ Αβιβ (Ισραήλ-Ιταλία στις ελπίδες), και μίλησα πέντε λεπτά με τον Μπαλοτέλι μετά το τελικό σφύριγμα. Συμφωνήσαμε ότι πέτυχε ένα φανταστικό γκολ, ένα ακόμα σπουδαίο γκολ, όμως πέρα από αυτό δεν είχε τόσο καλή απόδοση", κατέληξε χαρακτηριστικά.























TAGS ΙΝΤΕΡ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ