ΙΝΤΕΡ

Μουρίνιο: "Δεν διάβασα τις κριτικές των ΜΜΕ"

Μουρίνιο: "Δεν διάβασα τις κριτικές των ΜΜΕ"
Μουρίνιο-Ίντερ

Ο Ζοσέ Μουρίνιο αποκάλυψε ότι στο τουρνουά "Trofeo Tim" απέναντι σε Μίλαν και Γιουβέντους θα δώσει ευκαιρίες σε μικρότερο χρόνο συμμετοχής, μεταξύ των οποίων και ο Αμαντίνο Μανσίνι

"Ειλικρινά δεν είχα ανάγκη να διαβάσω τις κριτικές. Ήταν σημαντικότερο αυτό που είχα δει και αυτό που σκεφτόμουν, αυτό που "'ένιωθα μέσα μου".

Ξεκάθαρα, μετά τον αγώνα με τη Λάτσιο υπήρχε απογοήτευση για το αρνητικό αποτέλεσμα, όμως παρέμεινε ισχυρή η επίγνωση των δυνατοτήτων μας και του τι μπορούμε να πετύχουμε τη νέα σεζόν", τόνισε ο "special one" μιλώντας στο επίσημο κανάλι των "νερατζούρι", ενώ ταυτόχρονα "άνοιξε τα χαρτιά" του ενόψει του τουρνουά "Trofeo Tim", όπου οι πρωταθλητές θα αντιμετωπίσουν σε ματς 45 λεπτών Γιουβέντους και Μίλαν.

"Τα πάρα πολλά παιχνίδια που γίνονται με τις εθνικές ομάδες αυτές τις ημέρες δεν μου επιτρέπουν να δουλεύω με όλη την ομάδα και να τους έχω όλους στη διάθεσή μου για την Πεσκάρα.

Θα έχουμε την ευκαιρία να δώσουμε χώρο στους νέους, για να δείξουν την αξία τους απέναντι σε σημαντικούς αντιπάλους, και σε αυτούς που έχουν παίξει λιγότερο και που δεν έχουν παίξει στο Σούπερ Καπ κόντρα στη Λάτσιο όπως για παράδειγμα οι Ματεράτσι, Σάμουελ, Βιεϊρά, Μανσίνι και Κουαρέσμα".

Να σημειωθεί πως ο Πορτογάλος τεχνικός θα έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του ενόψει του προγραμματισμένου για τις 16 Αυγούστου φιλικού με το Μπαχρέιν, ματς που θα αποτελέσει την πρόβα τζενεράλε για τους Μιλανέζους ενόψει της πρεμιέρας του Καμπιονάτο (23/8) με αντίπαλο τη Μπάρι στο "Τζουζέπε Μεάτσα".










TAGS ΙΝΤΕΡ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ