ΖΟΖΕ ΜΟΥΡΙΝΙΟ

Μουρίνιο: "Δεν έχω κανένα ενδιαφέρον να υπογράψω κάποιον παίκτη της Ρόμα"

Portuguese soccer coach Jose Mourinho, right, signs a contract next to Fenerbahce President Ali Koc during his official presentation as Fenerbahce new coach at Sukru Saracoglu stadium in Istanbul, Turkey, Sunday, June 2, 2024. Mourinho has signed a two-year contract with Fenerbahce. (AP Photo)
Ο Ζοσέ Μουρίνιο υπογράφει το συμβόλαιο. © 2024 AP PHOTO

Ο Ζοσέ Μουρίνιο θέλησε να ξεκαθαρίσει το τοπίο μεταγραφικά εξηγώντας πως ο ίδιος δεν πρόκειται να υπογράψει παίκτες από την πρώην ομάδα του, την Ρόμα.

Ο Ζοσέ Μουρίνιο, όντας ο καινούριος προπονητής της Φενερμπχτσέ, θέλησε να καταρρίψει της φήμες που τον ήθελαν να φέρει παίκτες από την Ρόμα στην νέα του ομάδα και ο ίδιος δημόσια απέρριψε αυτό το ενδεχόμενο.

Η Φενέρμπαχτσε προχώρησε στην εντυπωσιακή πρόσληψη του "Special One" με στόχο την επάνοδο της ομάδας στους τίτλους και εύλογα τα μεταγραφικά σενάρια έχουν έντονη παρουσία μετά τον ενθουσιασμό που έφερε ο ερχομός του Πορτογάλου προπονητή. Σύμφωνα με αυτά τα δημοσιεύματα, ο Μουρίνιο είχε αποφασίσει εκ των προτέρων να προτείνει την απόκτηση μερικών παικτών της Ρόμα, όπως οι Λουκάκου και Ντι Μπάλα, ωστόσο δεν κρίθηκαν εν τέλει αξιόπιστα.

Η Φενέρμπαχτσέ αναμφίβολα θα επιχειρήσει να υπογράψει παίκτες με ποιότητα που θα ταιριάζουν στα χαρακτηριστικά που θέλει να προδώσει στην ομάδα ο πρώην τεχνικός των "Τζιαλορόσι", ωστόσο προέχει κυρίως η αξιολόγηση του υπάρχοντος ρόστερ προκειμένου να εντοπιστούν οι μεγαλύτερες κατά κύριο λόγο ανάγκες τις ομάδας.

TAGS ΖΟΖΕ ΜΟΥΡΙΝΙΟ ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ ΡΟΜΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΤΟΥΡΚΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ