ΙΝΤΕΡ

Μουρίνιο: "Δεν είμαι υποκριτής"

Μουρίνιο: "Δεν είμαι υποκριτής"
Μουρίνιο-Ίντερ

Ο Ζοσέ Μουρίνιο ξεκαθάρισε ότι δεν έχει αποδεχτεί πρόταση της Ρεάλ Μαδρίτης και ότι τιμωρείται από τα ιταλικά ΜΜΕ για το γεγονός ότι δεν είναι... υποκριτής

"Οι πιθανότητες παραμονής μου έχουν παραμείνει οι ίδιες (είχε δηλώσει πως κατά 99,99% συνεχίζει). Το 0.01% παραμένει, όμως δεν είναι σημαντικό νούμερο για μένα, σημαίνει ότι είμαι πολύ πιο κοντά στην Ίντερ από ότι στη Ρεάλ.

Είμαι χαρούμενος με τις προσπάθειες που καταβάλλει ο σύλλογος για να βελτιώσει την ομάδα. Επαναλαμβάνω ότι είμαι πολύ πιο κοντά στην Ίντερ σε σχέση με τη Ρεάλ.

Είμαι πολύ ικανοποιημένος εδώ και αν έλεγα ότι το ποσοστό για να μείνω είναι 51% δεν θα υπήρχε καμία διαφορά, όμως το γεγονός παραμένει ότι η Ρεάλ αποτελεί μία ενδιαφέρουσα προσφορά που με κάνει να σκέφτομαι κάποια πράγματα.

Θα μπορούσα να πω ψέματα και να είμαι υποκριτής, όμως δεν είμαι κάτι τέτοιο και αυτό δημιουργεί προβλήματα στα ιταλικά μίντια",





τόνισε ο "special one" και συνέχισε:

"Όποιος καταλήξει στον πάγκο της Ρεάλ θα είναι τυχερός, επειδή δεν είναι η πρώτη επιλογή. Από όσο ξέρω έκαναν μία λίστα με τέσσερα ονόματα και όλοι τους απέρριψαν τις προτάσεις που τους έγιναν".

TAGS ΙΝΤΕΡ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ