ΙΝΤΕΡ

Μουρίνιο: "Δεν... κοιμάμαι από φόβο για τη Γιούβε"!

Μουρίνιο: "Δεν... κοιμάμαι από φόβο για τη Γιούβε"!
Μουρίνιο-Ίντερ

Ο Ζοσέ Μουρίνιο αποκάλυψε το "φόβο" του για Γιουβέντους, υποστήριξε ότι σκέφτεται την Πάρμα και όχι τη Μπαρτσελόνα ενώ δεν ξέγραψε τις Μίλαν και Ρόμα από τη μάχη του σκουντέτο

Ο Πορτογάλος τεχνικός τόνισε στη σημερινή συνέντευξη Τύπου ότι αυτό που τον απασχολεί περισσότερο αυτή τη στιγμή είναι πως θα πάρει τη νίκη κόντρα στους "παρμέντσι" για την 3η αγωνιστική, εκθειάζοντας παράλληλα το έμψυχο δυναμικό των "νερατσούρι" και αφήνοντας ένα αιχμηρό καρφί για τη "βέκια σινιόρα".
"Δεν το βλέπω έτσι, ότι η Γιουβέντους είναι η πραγματική μας αντίπαλος για το σκουντέτο. Το πρωτάθλημα μόλις ξεκίνησε, είμαστε στην τρίτη αγωνιστική όπου η κάθε ομάδα μπορεί να έχει μαζέψει μάξιμουμ εννέα πόντους", ξεκίνησε τις δηλώσεις του ο "special one" και συνέχισε:

Η "απάντηση" του Μουρίνιο στον Φεράρα
"Γιατί μία ομάδα όπως η Ρόμα που τώρα έχει μηδέν πόντους να μην μπορεί να σκέφτεται την κατάκτηση του τίτλου με δεδομένο ότι απομένουν ακόμα παραπάνω από 30 παιχνίδια; Γιατί η Μίλαν να μην μπορεί να σκέφτεται τον τίτλο από τη στιγμή που έχει 3 πόντους στη βαθμολογία;

Το ιταλικό πρωτάθλημα είναι δύσκολο, όλοι οι αντίπαλοι είναι δύσκολοι, υπάρχουν δύσκολοι αγώνες μέχρι το τέλος, είτε αντιμετωπίζεις ομάδες που μάχονται για τον τίτλο είτε εκείνες που έχουν διαφορετικούς στόχους.

Για μένα ένα παιχνίδι είναι ένα παιχνίδι, ένας αντίπαλος είναι ένας αντίπαλος και βλέπω τη Γιουβέντους με τον ίδιο σεβασμό με τον οποίο την έβλεπα την περυσινή σεζόν, σέβομαι την ποιότητα και τις φιλοδοξίες της.

Όμως, αν δείτε το πρόσωπό μου θα καταλάβετε από τα μάτια ότι δεν κοιμάμαι..."

Oύτε σαμπάνια, ούτε δάκρυα μετά από αγώνες
Επιπλέον, ο Μουρίνιο ξεκαθάρισε ότι η ευρεία νίκη στο ντέρμπι κόντρα στη Μίλαν δεν τον έχει κάνει να αλλάξει νοοτροπία σε σύγκριση με το αρχικό του πλάνο.

"Δεν ξέρω αν η νίκη έχει αλλάξει τη νοοτροπία των παικτών, για μένα δεν έχει αλλάξει τίποτα. Μου έδωσε αυτή η νίκη τρεις πόντους και τίποτα περισσότερο.

Όπως έχω πει θα άλλαζα αυτή τη νίκη με 4-0 κόντρα στη Μίλαν με τέσσερις νίκες με σκορ 1-0 η κάθεμια. Είπα ότι δεν έφυγα από το στάδιο "Μεάτσα" με ένα μπουκάλι σαμπάνια, όπως και δεν έφυγα κλαίγοντας μετά την ισοπαλία κόντρα στη Μπάρι".

"Έχω πάντα τους καλύτερους παίκτες"
Αίσθηση προκάλεσε ο Μουρίνιο και με την τοποθέτησή του για το επικείμενο ματς με τη Μπαρτσελόνα, καθώς απέφυγε να μιλήσει για τον Ζλάταν Ιμπραϊμοβιτς (" για αυτόν μιλάει ο Γκουαρντιόλα", ήταν η ατάκα του), ενώ στάθηκε πιο πολύ στο ματς με την Πάρμα.

"Συνήθως είμαστε πιο άτυχοι την εβδομάδα που παίζουν οι εθνικές ομάδες, όμως αυτή τη φορά δεν είναι δράμα η κατάσταση με τους τραυματίες. Δεν με επηρεάζει καθόλου το ματς με τη Μπάρτσα, δεν σκέφτομαι αυτούς αλλά να μη χάσω άλλους πόντους εντός έδρας όπως αυτούς που έχασα με τη Μπάρι.

Δεν λέω ούτε για την ομάδα ούτε για την τακτική, λέω μόνο ότι το παιχνίδι με την Πάρμα είναι δύσκολο και το πιο σημαντικό από αυτά που έχουμε. Για αυτό δεν σκέφτομαι να ξεκουράσω κανέναν, θα παίξουν οι καλύτερο.ι

Ο Ετό είναι ο καλύτερος επιθετικός με τον οποίο έχω δουλέψει, αυτοί που έχω πάντα είναι οι καλύτεροι. Εμείς είμαστε πιο δυνατοί σε σχέση με πέρυσι, μπορούμε να είμαστε ανταγωνιστικοί και στην Ευρώπη".

Τέλος, ο τεχνικός των πρωταθλητών Ιταλίας αναφέρθηκε και στην επιστροφή του Κλαούντιο Ρανιέρι στην προπονητική δράση, με την πρόσληψή του από τη Ρόμα αντί του Λουτσιάνο Σπαλέτι.

"Μου αρέσει πολύ ο Ρανιέρι που επιστρέφει στο ποδόσφαιρο και με δυσαρεστεί πολύ το γεγονός ότι ο Σπαλέτι δεν έχει δουλειά αυτο το διάστημα", ήταν το χαρακτηριστικό σχόλιό του.





























TAGS ΙΝΤΕΡ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ