ΤΣΕΛΣΙ

Μουρίνιο: "Δεν σκοτώσαμε το παιχνίδι όταν έπρεπε"

Μουρίνιο: "Δεν σκοτώσαμε το παιχνίδι όταν έπρεπε"

O Ζοζέ Μουρίνιο δεν έκρυψε την απογοήτευσή του για τους δύο βαθμούς που άφησε η Τσέλσι στο "Χόθορνς" και παραδέχτηκε πως η Γουέστ Μπρομ πήρε άξια τον βαθμό της ισοπαλίας με το γκολ στο φινάλε.

"Ήμασταν άνετοι στο παιχνίδι, ίσως υπερβολικά άνετοι. Δεν σκοτώσαμε το παιχνίδι όταν είχαμε την ευκαιρία. Για 60 λεπτά το παιχνίδι ήταν στα χέρια μας ολοκληρωτικά, η Γουέστ Μπρομ δεν είχε πατήσει το πόδι της στην περιοχή μας", ξεκίνησε τις δηλώσεις του ο " special one " και πρόσθεσε:

"Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε τον απόλυτο έλεγχο. Δεν δημιουργήσαμε πολλές ευκαιρίες αλλά είχαμε τον απόλυτο έλεγχο, Ο Πετρ Τσεχ δεν έκανε ούτε μία επέμβαση, οι επιθετικοί τους δεν έκαναν ούτε ένα σουτ, τα πάντα ήταν υπό έλεγχο, περιμέναμε για κενούς χώρους.

Ξεκίνησε το δεύτερο ημίχρονο αλλά δεν ήμασταν όσο δυνατοί έπρεπε για να καθαρίσουμε το παιχνίδι. Μία έτοιμη ομάδα, μία ολοκληρωμένη ομάδα, σκοτώνει το ματς.

Εμείς δεν το κάναμε. Αντέδρασαν και εμείς δεν είχαμε απάντηση σε αυτό. Στα τελευταία 20 λεπτά μας πίεσαν και ως συνέπεια πέτυχαν ένα γκολ. Ίσως άξιζαν έναν βαθμό".

Μουρίνιο: "Δεν σκοτώσαμε το παιχνίδι όταν έπρεπε"

Ο Ζοζέ Μουρίνιο δεν είχε τον αρχηγό Τζον Τέρι στη διάθεσή του μόλις για δεύτερο ματς τη φετινή σεζόν και το "πλήρωσε" στο τέλος, με τον Ανιτσέμπε να νικάει όλους τους αμυντικούς της Τσέλσι και τον Τσεχ

Υπενθυμίζεται πως η Τσέλσι πήρε προβάδισμα στο παιχνίδι με το γκολ του Ιβάνοβιτς στο τελευταίο λεπτό του πρώτου μέρους, όμως η ομάδα του Πέπε Μελ έφτασε στην ισοφάριση λίγα λεπτά πριν το φινάλε με κεφαλιά του Ανιτσέμπε στην καρδιά της άμυνας των "μπλε".

Το εντυπωσιακό μάλιστα φετινό στατιστικό με τους "μπάγκις" είναι πως εντός έδρας έχουν σταματήσει και τις Άρσεναλ, Έβερτον και Λίβερπουλ, με όλα τα ματς να λήγουν 1-1 και τους γηπεδούχους να παίρνουν τον βαθμό παρότι βρέθηκαν σε όλα πίσω στο σκορ!

Ο Μουρίνιο ασκεί κριτική στην ομάδα του στη συνέντευξη Τύπου:

TAGS ΤΣΕΛΣΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ