ΖΟΖΕ ΜΟΥΡΙΝΙΟ

Μουρίνιο: "Δεν βλέπω κανένα λόγο η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να φοβάται τη Φενέρμπαχτσε"

Fenerbahce's head coach Jose Mourinho prior to the Turkish Super Lig soccer match between Fenerbahce and Galatasaray  in Istanbul, Turkey, Saturday, Sept. 21, 2024. (AP Photo/Francisco Seco)
Ο Ζοζέ Μουρίνιο στον πάγκο της Φενέρμπαχτσε @2024 AP IMAGES/FRANCISCO SECO

Ο Ζοζέ Μουρίνιο χαρακτήρισε με τις δηλώσεις του φαβορί τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στον αγώνα με τη Φενέρμπαχτσε, τονίζοντας ότι το νέο φορμάτ του Europa League ευνοεί τις μεγάλες ομάδες.

Η Φενέρμπαχτσε του Ζοζέ Μουρίνιο υποδέχεται τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ την Πέμπτη (24/10) για το Europa League, με τον Πορτογάλο τεχνικό να τονίζει πως το φαβορί είναι αναμφίβολα οι κόκκινοι διάβολοι.

Στην πραγματικότητα στη συνέντευξη Τύπου ο Special One υποστήριξε ότι η Γιουνάιτεντ δεν έχει λόγο να φοβάται την ομάδα του.

"Άλλο κομμάτι είναι τα αποτελέσματα που έχει η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κι άλλο είναι οι δυνατότητες της ομάδας. Οι δυνατότητες της ομάδας είναι υψηλές και νομίζω ότι οι δύο ισοπαλίες στο Europa League δεν μας ευνοούν, αλλά δεν κάνουν και τεράστια διαφορά.

Αυτό το νέο φορμάτ θα επιτρέψει στις κορυφαίες ομάδες να προκριθούν. Δεν υπάρχει πρόβλημα για μια κορυφαία ομάδα να χάσει τρία ή τέσσερα ματς στα οκτώ, γιατί μετά κερδίζει τρία ή τέσσερα κι έχει 12 βαθμούς.

Νομίζω ότι βρίσκονται σε μία σταθερή κατάσταση. Ποιοι είναι οι δύο μεγαλύτεροι υποψήφιοι για την κατάκτηση του Europa League; Είναι εύκολο: Γιουνάιτεντ και Τότεναμ.

Δεν είμαι προπονητής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αλλά δεν βλέπω κανένα λόγο να φοβάται τη Φενέρμπαχτσε. Νομίζω ότι ξέρουν ότι δεν είναι εύκολο παιχνίδι για αυτούς.

Αν νομίζουν ότι είναι εύκολο, αν έρχονται νομίζοντας ότι θα είναι εύκολο, έχουν λάθος προσέγγιση. Όταν παίζουμε με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, χρειαζόμαστε 35.000. Δεν μπορούμε να παίξουμε 11 εναντίον 11, χρειαζόμαστε 35.000 φιλάθλους μαζί μας".

TAGS ΖΟΖΕ ΜΟΥΡΙΝΙΟ ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ ΤΟΥΡΚΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΓΓΛΙΑ ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ EUROPA LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ