ΙΝΤΕΡ

Μουρίνιο: "Δύσκολο να παίζεις μετά από CL"

Μουρίνιο: "Δύσκολο να παίζεις μετά από CL"
Μουρίνιο-Ίντερ-Κατάνια

Την παραδοχή ότι η Ίντερ δεν διαθέτει το υλικό για να κάνει ιδανικό ροτέισον ώστε να αντέξει τις πολλές υποχρεώσεις σε Καμπιονάτο και CL έκανε ο Ζ.Μουρίνιο (video)

"Είμαι χαρούμενος με τον τρόπο που παίξαμε στο πρώτο μέρος και παλέψαμε στο δεύτερο. Είναι εμφανές πως τα πράγματα δεν είναι ποτέ εύκολα μετά από αγώνα για το Τσάμπιονς Λιγκ και κάναμε πάρα πολλές αλλαγές", ξεκίνησε τις δηλώσεις του ο Πορτογάλος τεχνικός και συνέχισε:

"Ήταν ένα παιχνίδι που η νίκη θα μπορούσε να έρθει με ευκολότερο τρόπο, είχαμε αρκετές ευκαιρίες να την "κλειδώσουμε", όμως το πέναλτι προς το τέλος έδωσε ελπίδες στην Κατάνια και αύξησε την πίεση σε εμάς. Το αποτέλεσμα ήταν ανοιχτό μέχρι το τέλος".

Στη συνέχεια, ο τεχνικός των "νερατζούρι" σχολίασε το γεγονός ότι οι πρωταθλητές βρίσκονται στην κορυφή της Serie A μετά από εννέα αγωνιστικές, όμως ταυτόχρονα έχουν μόνο ισοπαλίες στον πρώτο γύρο της φάσης των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ, αντιμετωπίζοντας παράλληλα δυσκολίες στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση.

"Όταν πηγαίνουμε στο Τσάμπιονς Λιγκ και παίζουμε σε έναν πιο γρήγορο ρυθμό και με μεγαλύτερη ένταση, μερικοί παίκτες δεν αντέχουν. Αυτό με κάνει να σκεφτώ για το μέλλον όταν θα επιλέγω τις ενδεκάδες μου και θα δώσω λίγο περισσότερο προσοχή στην Ευρώπη.

Δεν μπορώ να πω αν θα κάνω ροτέισον στην ομάδα σταθερά. Απόψε ξέραμε ότι ο Κόρδομπα ήταν έτοιμος να παίξει και ότι ο Σάμουελ χρειαζόταν ξεκούραση. Το ίδιο ισχύει και για τους Βιεϊρά και Στάνκοβιτς.

Ίσως να κάνουμε αλλαγές και στο επόμενο ματς με την Παλέρμο, όμως προς το παρόν δεν έχουμε την ομάδα για να κάνουμε ιδανικό ροτέισον".













TAGS ΙΝΤΕΡ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ