ΙΝΤΕΡ

Μουρίνιο: "Είμαι υπερήφανος για τον εαυτό μου"!

Μουρίνιο: "Είμαι υπερήφανος για τον εαυτό μου"!
Μουρίνιο-Ίντερ

Ο Ζοσέ Μουρίνιο χαρακτήρισε τον εαυτό του υπερήφανο και όχι... θυμωμένο, ενώ μίλησε για το κρίσιμο ερχόμενο ματς με τη Τζένοα

"Δεν είναι "ενοχλημένος" το σωστό επίθετο για να με χαρακτηρίσει αυτή τη στιγμή. Η σωστή λέξη είναι υπερήφανος. Εγώ είμαι υπερήφανος. Για μένα", τόνισε ο τεχνικός των πρωταθλητών Ιταλίας και συνέχισε:

"Δεν είμαι ούτε θυμωμένος ούτε έχω ένταση. Αυτή είναι η δική σας αίσθηση. Εμένα μου αρέσει να αλλάζω. Μερικές φορές αλλάζω τα μαλλιά. Μία φορά τα έκοψα όλα, τώρα τα αφήνω να μεγαλώσουν.

Μία ημέρα ήρθα με μακρύ το μούσι. Τώρα όμως είμαι απολύτως τέλειος. Μου αρέσει να αλλάζω, αλλά δεν είμαι θυμωμένος".


Όσον αφορά στο συμβόλαιό του με την Ίντερ, που λήγει σε δύο χρόνια αλλά τα σενάρια τον θέλουν να αποχωρεί στο τέλος της φετινής σεζόν ειδικά αν έρθει ο αποκλεισμός από το Τσάμπιονς Λιγκ την ερχόμενη Τετάρτη κόντρα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ο "special one" ήταν αινιγματικός.

"Εγώ να αφήσω την Ιταλία; Στο ποδόσφαιρο ποτέ δεν ξέρεις, μπορείς να μείνεις δύο, τρία, τέσσερα η δέκα χρόνια, εξαρτάται από πολλά πράγματα. Όμως είμαι βέβαιος πως δεν δουλεύω για την έλευση ενός άλλου προπονητή".



Για τον δύσκολο εκτός έδρας αγώνα πρωταθλήματος με τη Τζένοα, ο οποίος έρχεται τρεις ημέρες μετά τη βαριά ήττα στο ίδιο γήπεδο (3-0) από τη Σαμπντόρια για τα ημιτελικά του Κόπα Ιτάλια, ο Πορτογάλος τεχνικός δήλωσε:

"Η άμυνα; Δεν ανησυχώ, έχουμε τους τρεις που έπαιξαν με τη Σαμπντόρια, συν τον Μπουρδίσο. Ο αγώνας του Σαββάτου είναι σημαντικός για εμάς.

Η Τζένοα είναι μία από τις ομάδες που παίζουν το καλύτερο ποδόσφαιρο στην Ιταλία αυτή τη στιγμή. Είναι μία ομάδα που παίζει πολύ ήρεμα και αυτό τους κάνει καλό.

Είναι φυσιολογικό το παιχνίδι αυτό να επηρεάσει τις αποφάσεις που θα πάρω για τον αγώνα με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Όποιοι παίξουν στο Μαράσι θα γράψουν το όνομά τους στο χαρτί για το επόμενο τεστ".






Να σημειωθεί πως απόντες από την αναμέτρηση με τους Γενοβέζους θα είναι οι Κίβου, Σάμουελ, Μάξουελ, Κρους και Ομπίνα, ενώ στον αντίποδα επιστρέφει ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς.









TAGS ΙΝΤΕΡ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ