ΤΣΕΛΣΙ

Μουρίνιο: "Είμαστε πρώτοι γιατί είμαστε οι καλύτεροι"

Μουρίνιο: "Είμαστε πρώτοι γιατί είμαστε οι καλύτεροι"

Ο Ζοζέ Μουρίνιο για μία ακόμα φορά έδωσε το δικό του σόου στη συνέντευξη Τύπου όπου αποθέωσε τους παίκτες του και τόνισε πως η ομάδα του είναι δίκαια πρώτη γιατί είναι η καλύτερη.

Κάθε συνέντευξη Τύπου του Ζοζέ Μουρίνιο έχει ξεχωριστό ενδιαφέρον. Άλλωστε, ο Πορτογάλος είναι ίσως ο καλύτερος στα mind games και φροντίζει σε όλες τις συνεντεύξεις του να περνά τα μηνύματα που θέλει. Αυτό έκανε και μετά τον αγώνα με την Στόουκ.

"Αυτά που κάναμε στο παρελθόν δεν έχουν σημασία. Αυτό που είναι σημαντικό είναι το τι κάνουμε αυτή τη χρονιά και αυτή τη σεζόν είμαστε στην κορυφή από την πρώτη ημέρα. Είμαστε εκεί για παίζουμε καλά. Κατά την άποψή μου έχουμε την καλύτερη ομάδα και ήμασταν η καλύτεροι μέχρι σήμερα. Για αυτό είμαστε στην κορυφή της βαθμολογίας" είπε αρχικά.

Στη συνέχεια τόνισε: "Ξεκινήσαμε την περίοδο των Χριστουγέννων γνωρίζοντας ότι το πρόγραμμά μας είναι πιο δύσκολο από των άλλων. Έχουμε τρία εκτός έδρας παιχνίδια με την Στόουκ, την Σαουθάμπτον και την Τότεναμ. Έχουμε επίσης και ένα δύσκολο εντός έδρας αγώνα κόντρα στη Γουέστ Χαμ όπου ο Σαμ Άλαντάις κάνει εξαιρετική δουλειά φέτος".

Η αποθέωση των παικτών του ήταν εκείνη που είχε σειρά: "Για να κερδίσεις εδώ πρέπει να παίξεις πολύ καλά. Το καταφέραμε γιατί προσαρμοστήκαμε στο στιλ παιχνιδιού τους όταν είχαν τη μπάλα. Όταν είχαμε κατοχή εμείς, προσπαθήσαμε να μη χάσουμε την ταυτότητά μας και να παίξουμε το παιχνίδι μας.

Όταν σκοράρεις στο ξεκίνημα είναι πάντοτε σημαντικό, όχι τόσο πολύ όμως σε αυτό το γήπεδο, όπου είναι πάτα δυνατοί. Ο κόσμος είναι στο πλευρό τους και η ομάδα τους είναι πολύ συγκεντρωμένη. Έχουν καλούς παίκτες, καλό πάγκο και ο Μαρκ Χιουζ μπορεί να κάνει αλλαγές, γιατί έχει παίκτες γι' αυτόν το σκοπό. Ήταν μία πολύ δύσκολη νίκη".

Φυσικά, δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί και στον αρχηγό Τζον Τέρι που άνοιξε το σκορ: "Είναι πολύ επικίνδυνος στις στημένες φάσεις. Είναι εξαιρετικός στον αέρα. Όταν βρίσκεται στον αγωνιστικό χώρο είναι πάντα απειλή, αλλά πιο σημαντικό για εμένα είναι ο τρόπος που παίζει φέτος. Όταν ήρθα εδώ πέρυσι δεν ήταν στα καλύτερά του, η καριέρα του είχε πάνω-κάτω και δεν έπαιζε σταθερά για την Τσέλσι. Τώρα, τα δύο τελευταία χρόνια παίζει σε κάθε ματς και για μένα παίζει στο ίδιο επίπεδο όπως το 2004-2007, όταν βρισκόμουν εγώ εδώ".

TAGS ΤΣΕΛΣΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ