CHAMPIONS LEAGUE

Μουρίνιο:"Είναι ατελείωτη η ηδονή"!

Μουρίνιο:"Είναι ατελείωτη η ηδονή"!
Μουρίνιο

"Είναι ατελείωτη η ηδονή", δήλωσε ο Ζοζέ Μουρίνιο λίγο μετά το ματς με την Μπαρτσελόνα (vids)

Ο Ζοζέ Μουρίνιο έχει τον δικό του τρόπο να εκφράζεται και μέσα από την δουλειά του, αλλά και μέσα από τις δηλώσεις του. Γεγονός το οποίο τον έχει μετατρέψει στον Special One όπως είναι γνωστός πλέον σε όλους.
Λίγο μετά το σφύριγμα της λήξης του αγώνα εναντίον της Μπαρτσελόνα και ενώ η ομάδα είχε προκριθεί στον τελικό του Τσάμπιος Λιγκ, ο Πορτογάλος τεχνικός κέρδισε τις εντυπώσεις με τις δηλώσεις του.

" Είναι ατελείωτη η ηδονή", ξεκίνησε να λέει ο 47χρονος τεχνικός φανερά ενθουσιασμένος από την σπουδαία πρόκριση και συνέχισε.

" Έχω ήδη κερδίσει ένα Κύπελλο πρωταθλητριών, όμως αυτό που έζησα σήμερα είναι ακόμα πιο γλυκό! Η ήττα ήταν η πιο... γλυκιά την ζωής μου, όμως πιστεύω ότι αξίζαμε την ισοπαλία. Ο Ζούλιο Σέζαρ πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση".

Όσο αφορά τη φάση που πάει προς τους οπαδούς και ο Βίκτορ Βαλντές τον συγκρατεί, ο Μουρίνιο έβαλε τα πράγματα στη θέση τους.

" Ο Βαλντές νόμιζε ότι πανηγύριζα έξαλα με αρνητική διάθεση προς τους οπαδούς της Μπαρτσελόνα _δεν είναι αλήθεια_ εγώ απλά ήθελα να πανηγυρίσω με τους οπαδούς μας και τους παίκτες της ομάδας μας".


Δείτε το βίντεο με τους πανηγυρισμούς του Μουρίνιο



Η συνέντευξη Τύπου του Ζοζέ Μουρίνιο



















TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ