ΙΝΤΕΡ

Μουρίνιο: "Έλλειψη σεβασμού ο Λίπι"

Μουρίνιο: "Έλλειψη σεβασμού ο Λίπι"
Μουρίνιο-Ίντερ

Σκληρές και ειρωνικές δηλώσεις κατά του Μαρτσέλο Λίπι έκανε ο Ζοσέ Μουρίνιο, μετά τη δημόσια τοποθέτηση του ομοσπονδιακού τεχνικού ότι η Γιουβέντους θα πάρει φέτος το πρωτάθλημα

Ο Ζοσέ Μουρίνιο θεώρησε εαυτόν θιγμένο από τη συγκεκριμένη τοποθέτηση του ομοσπονδιακού τεχνικού της Ιταλίας, και με συνέντευξη που έδωσε την Τρίτη (18/8) στο επίσημο κανάλι της Ίντερ έκανε λόγο -μεταξύ άλλων-για έλλειψη σεβασμού από πλευράς Λίπι, ενώ δεν απέφυγε να ειρωνευτεί τον συνάδελφό του υποστηρίζοντας πως μετά από αυτές τις δηλώσεις το πρωτάθλημα... τελείωσε πριν καν αρχίσει!
"Ακόμα και αν το επιθυμεί, ακόμα και αν το πιστεύει, είναι μία έλλειψη σεβασμού. Θέλω ακόμα να πιστεύω ότι δεν είναι αλήθεια", ξεκίνησε τις δηλώσεις του ο τεχνικός των "νερατζούρι", για να συνεχίσει:

"Είναι η πρώτη φορά που διαβάζω ένα τέτοιο πράγμα να έχει ειπωθεί από ομοσπονδιακό τεχνικό, από ένα πρόσωπο με μεγάλη θεσμική ευθύνη.

Περιμένω μία αντίδραση από το ποδοσφαιρικό έθνος. Τα λόγια του με κάνουν να σκέφτομαι πολύ. Το πρωτάθλημα φαίνεται να έχει τελειώσει πριν καν αρχίσει...

Είναι φυσιολογικό οι δημοσιογράφοι να κάνουν προβλέψεις και να λένε "η Γιούβε θα κατακτήσει τον τίτλο".

Είναι φυσιολογικό να το λένε οι παράγοντες και ο προπονητής της Γιουβέντους, όμως είναι η πρώτη φορά που διαβάζω ότι έχει πει τέτοια πράγματα ένας ομοσπονδιακός τεχνικός".









"Διοργάνωση των λεπτομερειών το CL"
Ο "special one" μίλησε επίσης για τους στόχους που θέτει τη φετινή δεύτερη σεζόν του στους Μιλανέζους.

"Εκείνη την περίοδο που μεσολαβεί ανάμεσα στο τέλος του πρωταθλήματος και στην έναρξη της προετοιμασίας ο στόχος παραμένει ίδιος για όλους, είναι να βελτιωνόμαστε πάντα.

Αυτό για μας σημαίνει να κάνουμε, στο πρωτάθλημα, αυτό που κάναμε την περασμένη σεζόν, δηλαδή να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα, και να τα πάμε καλύτερα στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Λέω εδώ και πολλά χρόνια ότι το Τσάμπιονς Λιγκ είναι η διοργάνωση των λεπτομερειών, ότι μερικές φορές η λεπτομέρεια ευνοεί την ομάδα σου και άλλες φορές ευνοεί τον αντίπαλο, όμως πιστεύω ότι αυτή τη σεζόν θα είμαστε πιο προετοιμασμένοι για τις λεπτομέρειες αυτής της πραγματικά ξεχωριστής διοργάνωσης.

Σε ότι αφορά στο πρωτάθλημα, αντίθετα, ίσως αυτή τη στιγμή, μετά από τρεις σεζόν, πρέπει να αρχίσω να αλλάζω τη σκέψη μου επειδή το τουρνουά φαίνεται να έχει ήδη τελειώσει πριν καν αρχίσει..."








"Λυπάμαι για την ερμηνεία του Μουρίνιο"
Η απάντηση πάντως από τον Μαρτσέλο Λίπι στις "μπηχτές" του Ζοσέ Μουρίνιο δεν άργησε να έρθει, με τον τεχνικό της παγκόσμιας πρωταθλήτριας του 2006, να δηλώνει:

"Λυπάμαι αν ο Μουρίνιο δίνει αυτή την ερμηνεία: μέσα στην απλότητά του, εγώ έκανα απλά ένα προγνωστικό, μία από τις χιλιάδες υποθέσεις που γίνονται πριν αρχίσει το Καμπιονάτο.

Αρκεί να ξαναδιαβάσει κανείς τη συνέντευξη. Μου ζητήθηκε απλά να πω "ποιος θα κερδίσει το πρωτάθλημα", είπα αυτό που είχα στο μυαλό μου.

Ο Μουρίνιο μου φαινόταν ένα έξυπνο άτομο, δεν μου αρέσει που ερμηνεύει με διαφορετικό τρόπο τα πράγματα: όμως δεν υπάρχει πρόβλημα, δεν μπορεί να πει μισή λέξη..."













TAGS ΙΝΤΕΡ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ