ΙΝΤΕΡ

Μουρίνιο: "Εύθικτοι οι Ιταλοί προπονητές"!

Μουρίνιο: "Εύθικτοι οι Ιταλοί προπονητές"!
Μουρίνιο

Ο Ζοσέ Μουρίνιο χαρακτήρισε εξαιρετικά... εύθικτους τους Ιταλούς προπονητές, μετά από την κόντρα που έχει ανοίξει με μερικούς από αυτούς

"Πριν σχολιάζουν, οι άνθρωποι θα πρέπει να διαβάζουν τι έχω πει πιο προσεκτικά. Αν έχουν κοιτάξει ποια ήταν η ερώτηση που μου έγινε και ποια ήταν η απάντηση, τότε θα οδηγούμαι αναγκαστικά στο συμπέρασμα ότι είναι πάρα πολύ εύθικτοι", τόνισε ο Πορτογάλος τεχνικός, ο οποίος αναφέρθηκε στο ραντεβού στο ραντεβού του με τον Μάσιμο Μοράτι μετά τον αποκλεισμό της Ίντερ από το Τσάμπιονς Λιγκ.

"Μιλήσαμε και έδειξα το σχέδιο και τη φιλοσοφία, όχι μία λίστα με ονόματα παικτών όιπως πολλές εφημερίδες υπέθεσαν. Δεν ήμουν αναγκασμένος να πείσω κανέναν επειδή ο Μοράτι και εγώ μοιραζόμαστε τις ίδιες απόψεις.

Δεν θα ψάξουμε για ενισχύσεις ώστε να να παίξουμε απλά το σύστημα 4-4-3, καθώς η μεγάλη μας δύναμη είναι ότι έχουμε ευέλικτους παίκτες. Έτσι θα παραμείνει η κατάσταση και στο μέλλον".




Τέλος, ο τεχνικός των "νερατζούρι" μίλησε για τη διαφορά των επτά πόντων που χωρίζουν την ομάδα του από τη Γιουβέντους, εννέα αγωνιστικές πριν το τέλος του πρωταθλήματος. "Προτιμώ να σκέφτομαι για τον αριθμό των πόντων που χρειαζόμαστε για να διασφαλίσουμε και μαθηματικά τον τίτλο.

Θέλαμε έξι πόντους μετά τον αποκλεισμό μας από το Τσάμπιονς Λιγκ γιατί θα μπορούσαμε να χάσουμε την αυτοπεποίθησή μας. Τώρα μπορούμε απλά να επικεντρωθούμε σε εμάς και να μην ανησυχούμε για τα αποτελέσματα των άλλων ομάδων",

κατέληξε χαρακτηριστικά.


TAGS ΙΝΤΕΡ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ