ΖΟΖΕ ΜΟΥΡΙΝΙΟ

Μουρίνιο: "Η επόμενη ομάδα που θα πάω δεν θέλω να παίζει σε διοργάνωση της UEFA"

Ο Ζοζέ Μουρίνιο στην αναμέτρηση της Φενέρμπαχτσε με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ
Ο Ζοζέ Μουρίνιο στην αναμέτρηση της Φενέρμπαχτσε με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ © 2024 FRANCISCO SECO / AP IMAGES

Ο Ζοζέ Μουρίνιο δήλωσε "έτοιμος" να επιστρέψει στην Αγγλία, αλλά όχι σε ομάδα Premier League, καθώς στόχος του είναι να αποφύγει συλλόγους που συμμετέχουν στις διοργανώσεις της UEFA.

Η μάχη στην Κωνσταντινούπολη μεταξύ της Φενέρμπαχτσε και της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν έβγαλε νικήτρια, με την ομάδα του Τεν Χαχ να προηγείται με τον Έρικσεν στο πρώτο μέρος και εκείνη του Μουρίνιο να απαντάει στο δεύτερο με τον Εν-Νεσιρί.

Στις δηλώσεις μετά το τέλος του αγώνα ο Ζοζέ Μουρίνιο αναφέρθηκε στη μετά-Φενέρμπαχτσε εποχή, δηλώνοντας μάλιστα έτοιμος να επιστρέψει στην Αγγλία.

Μετά τις Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Τσέλσι και Τότεναμ επόμενος στόχος είναι μία αγγλική ομάδα μικρότερης κατηγορίες, καθώς δεν επιθυμεί ο επόμενος σταθμός της καριέρας του να αγωνίζεται στις διοργανώσεις της UEFA.

"Το καλύτερο που έχω να κάνω είναι όταν φύγω από τη Φενέρμπαχτσε να πάω σε έναν σύλλογο που δεν παίζει σε διοργάνωση της UEFA.

Ένας σύλλογος λοιπόν, από τις μικρές κατηγορίες της Αγγλίας που χρειάζεται προπονητή σε δύο χρόνια, είμαι έτοιμος να φύγω. Δεν θέλω να μιλήσω άλλο για αυτό. Θέλω να μιλήσω για το παιχνίδι", είπε κλείνοντας την απάντηση για το μέλλον του.

TAGS ΖΟΖΕ ΜΟΥΡΙΝΙΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΓΓΛΙΑ ΤΟΥΡΚΙΑ ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ UEFA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ