ΙΝΤΕΡ

Μουρίνιο: "Η Νάπολι καλύτερη από ΠΑΟ"

Μουρίνιο: "Η Νάπολι καλύτερη από ΠΑΟ"
Μουρίνιο-Ίντερ-Σαριέγκι

Ο Ζοσέ Μουρίνιο τόνισε ότι το Τσ.Λιγκ ξεκινάει από τον Φλεβάρη, ενώ υποστήριξε πως βλέπει τον Ντρογκμπά σαν... γιο του

"Έμειναν εκτός επειδή αυτή την εβδομάδα, τόσο στον αγώνα όσο και στις προπονήσεις δεν δούλεψαν αρκετά σκληρά. Άφησα έξω τον Ματεράτσι επειδή, με τον Κόρδομπα και τον Σάμουελ ως πρώτες επιλογές για τις θέσεις των σέντερ μπακ, χρειαζόμουν τον Μπουρδίσο στον πάγκο", ξεκίνησε τις δηλώσεις του στη σημερινή συνέντευξη Τύπου ο "special one" για να συνεχίσει:

"Ο Μάρκο (Ματεράτσι) έπαιξε πολύ καλά απέναντι στη Γιουβέντους και ήταν εντυπωσιακός στον αγώνα με τον Παναθηναϊκό, όμως την Κυριακή θέλω περισσότερες επιθετικές λύσεις και ο Μπουρδίσο μπορεί να λειτουργήσει ως φούλ μπακ ή ακόμα και μέσος".

Για την ήττα από τον Παναθηναϊκό στο "Μεάτσα", που ήταν η δεύτερη μόλις τη φετινή σεζόν, αλλά και τη συνέχεια του φετινού Τσάμπιονς Λιγκ, ο Πορτογάλος τεχνικός υποστήριξε:

"Το Τσάμπιονς Λιγκ ξεκινάει το Φλεβάρη"
"Εξακολουθώ να πιστεύω ότι δεν αξίζουμε να έχουμε ήδη προκριθεί. Ήμασταν τυχεροί που φύγαμε με το 2-0 από την Αθήνα στην πρεμιέρα. Δεν θα ξεκουράσω παίκτες στο ματς με τη Βέρντερ Βρέμης, καθώς θέλω να νικήσει η ομάδα μου. Δεν είναι το θέμα αν θα τελειώσεις πρώτος ή δεύτερος, είναι η νοοτροπία που μετράει.

Το πραγματικό Τσάμπιονς Λιγκ ξεκινάει το Φεβρουάριο και πολλές φορές μία ομάδα που τερμάτισε στη φάση των ομίλων με 12 ή 13 πόντους, εμφανίζεται αρκετά κουρασμένη στα προημιτελικά. Θα πρέπει να είμαστε δυνατοί όταν ξεκινήσει η διοργάνωση".

Για τη μάχη που αναμένεται να είναι σκληρή στη Serie A για την κατάκτηση του σκουντέτο, παρά το μικρό βαθμολογικό αβαντάζ που έχει αυτή τη στιγμή η ομάδα του Μιλάνου, είπε:

"Είμαστε μπροστά χάρη σε δύο σπουδαίες εμφανίσεις απέναντι στην Παλέρμο και τη Γιουβέντους, οπότε ελπίζουμε να μεγαλώσουμε τη διαφορά ή τουλάχιστον να την διατηρήσουμε.

Η Νάπολι είναι ομάδα με ποιότητα και φιλοδοξίες που μπορεί να μας προκαλέσει πραγματικά προβλήματα. Είμαστε συγκεντρωμένοι και γεμάτοι κίνητρα για ένα σημαντικό ματς όπως αυτό.

Δεν είναι μόνο ατομικά αστέρια, μου αρέσει η οργάνωση που έχει η ομάδα χάρη στον Έντι Ρέγια. Είναι συμπαγείς αμυντικά, επικίνδυνοι στην αντεπίθεση, έχουν ποιότητα στην επίθεση και παίζουν πολύ γρήγορα.

Δεν ανησυχώ πάντως. Ανησυχούσα πριν το ματς με τον Παναθηναϊκό γιατί φοβόμουν ότι θα ήμασταν χαλαροί, όμως τώρα τα πράγματα είναι διαφορετικά επειδή η Νάπολι είναι καλύτερη από τον Παναθηναϊκό. Είμαι σίγουρος ότι θα υπάρχει εντελώς διαφορετική προσέγγιση στο ματς".

"Ο Ντρογκμπά είναι σαν γιος μου..."
Ο Μουρίνιο δεν μίλησε πάντως μόνο για τα αγωνιστικά θέματα της ομάδας του αλλά και για τα μεταγραφικά, και συγκεκριμένα για τα σενάρια περί έλευσης του Ντιντιέ Ντρογκμπά στο "Τζουζέπε Μεάτσα":

"Είναι εύκολο να μιλήσω για εκείνον, γιατί είναι σαν γιος μου. Θυμάμαι κάθε στιγμή που περάσαμε μαζί: από τότε που τον ήθελα στην Τσέλσι και πρωτοήρθε στο Στάμφορντ Μπριτζ, ως τον τελικό Κυπέλλου στο Γουέμπλεϊ που με αγκάλιασε πριν από τους συμπαίκτες του, αναζητώντας με σαν τρελός στα αποδυτήρια.

Είναι όμως δύσκολο να μιλήσω για εκείνον, επειδή είναι παίκτης της Τσέλσι, έχει συμβόλαιο μαζί τους και μπορεί να επιλέξει ανάμεσα σε πολλές διαφορετικές ομάδες όταν θα θελήσει να φύγει.

Έχω να του μιλήσω μήνες. Η τελευταία φορά ήταν όταν τραυματίστηκε στο ματς με την Κλουζ για το Τσάμπιονς Λιγκ. Επιπλέον η κατάσταση είναι δύσκολη εδώ γιατί έχουμε τον Ερνάν Κρέσπο, τον Χούλιο Κρους, τον Αντριάνο και τον Ιμπραΐμοβιτς.

Καταλαβαίνω ότι όταν γίνεται λόγος για τη δυστυχία του στους μπλε, το όνομα της Ίντερ θα είναι αυτό που έρχεται πρώτα. Ελπίζω να ξαναβρεί την ευτυχία και να παίξει σύμφωνα με τις δυνατότητές του".





























TAGS ΙΝΤΕΡ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ