ΙΝΤΕΡ

Μουρίνιο: "Η ομάδα αξίζει σεβασμό..."

Μουρίνιο: "Η ομάδα αξίζει σεβασμό..."
Μουρίνιο-Ίντερ

Ο Ζοσέ Μουρίνιο υποστήριξε ότι η ομάδα του άξιζε απόλυτα τη νίκη επί της Νάπολι, ενώ άσκησε κριτική στους φίλους των "νερατζούρι"

"Δικαιούμασταν απόλυτα να πάρουμε το παιχνίδι και κυριαρχήσαμε στο πρώτο ημίχρονο. Η Νάπολι πέτυχε ένα όμορφο γκολ, όμως δεν μπορώ να θυμηθώ να έχασαν κάποια άλλη μεγάλη ευκαιρία πέρα από το γκολ τους.

Είμαστε στον σωστό δρόμο για να πάρουμε αρκετούς πόντους πριν από τη διακοπή των Χριστουγέννων. Θα μπορούσαμε να είχαμε πετύχει περισσότερα τέρματα, όμως αυτό που έχει σημασία είναι ότι πετύχαμε όσα γκολ χρειάζονταν για να νικήσουμε", τόνισε ο Πορτογάλος τεχνικός για να συμπληρώσει:

"Αυτή τη στιγμή είμαι χαρούμενος με αυτά που κάνει η ομάδα μου και πρέπει να συνεχίσουμε έτσι, καθώς οι διώκτες μας δεν έχουν ανακόψει το ρυθμό τους. Η Μίλαν, η Γιουβέντους και η Ρόμα κερδίζουν στους αγώνες τους.

Οι τζαλορόσι έχουν μείνει λίγο πιο πίσω, όμως πέρυσι κατάφεραν να καλύψουν ανάλογο βαθμολογικό χάσμα και παραλίγο να πάρουν τον τίτλο".

Ο "special one" δεν άφησε πάντως να "πέσει κάτω" ούτε το γεγονός του γιουχαρίσματος των Ντάγκλας Μαϊκόν και Χούλιο Κρους από οπαδούς της Ίντερ, κάνοντας λόγο για απογοητευτική συμπεριφορά.

"Η ομάδα αξίζει περισσότερο σεβασμό από τους φιλάθλους της. Είναι απογοητευτικό να ακούω να σφυρίζουν έναν παίκτη όπως ο Μαϊκόν, ο οποίος σήμερα μπήκε στον αγωνιστικό χώρο παρά τις αντίθετες συμβουλές του ιατρικού επιτελείου", είπε χαρακτηριστικά.









TAGS ΙΝΤΕΡ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ