ΙΝΤΕΡ

Μουρίνιο: "Καλή η Μίλαν, αλλά στο... -6"!

Μουρίνιο: "Καλή η Μίλαν, αλλά στο... -6"!
Μπαλοτέλι-Ίντερ

Ο Ζοσέ Μουρίνιο έριξε... σπόντα για τη Μίλαν μία εβδομάδα πριν το "ντέρμπι της Μαντονίνα". Ξανά στη 18αδα μετά από τρεις αγωνιστικές ο Μπαλοτέλι

"Υπάρχουν τρεις τρόποι που μπορούν να λειτουργήσουν τα πράγματα. Είτε δεν κάνεις αυτό που θέλω, είτε κάνεις αυτό που θέλω επειδή σου είπα να το κάνεις, ή κάνεις αυτό που θέλω πριν σου το πω.

Ο Μάριο είναι στη δεύτερη κατηγορία. Εάν προχωρήσει στην τρίτη κατηγορία αυτό θα είναι τέλειο, όμως αν μείνει στη δεύτερη τότε θα είμαι τουλάχιστον ευχαριστημένος που δεν γυρίζει στην πρώτη κατηγορία.

Είναι νέος παίκτης με προοπτική, διαφορετικά δεν θα μιλούσαμε τόσο για εκείνον. Θα είμαι χαρούμενος όταν τον δω να δουλεύει σκληρά χωρίς φρούρηση",



τόνισε ο Πορτογάλος τεχνικός των "νερατζούρι", ο οποίος δεν παρέλειψε να πετάξει για μία ακόμα φορά το... μπαλάκι στις διώκτριες της Ίντερ, Μίλαν και Γιουβέντους.

"Η Μίλαν και η Γιουβέντους θα ήταν χαρούμενες να άλλαζαν θέσεις μαζί μας. Δεν έχουμε εμείς το πρόβλημα. Οι άλλοι χρειάζεται να κερδίζουν το κάθε ματς και να ελπίζουν ότι εμείς δεν θα το κάνουμε. Έχουμε έξι πόντους διαφορά από τη Μίλαν και επτά από τη Γιούβε.

Αυτό που έγινε λάθος στο ματς με την Τορίνο είναι κάτι που θα μείνει ανάμεσα σε εμένα και τους παίκτες μου. Έχω πάρει μέρος σε πολλά πρωταθλήματα και η νοοτροπία είναι πάντα η ίδια.

Δεν αισθάνομαι πως είμαι κάτω από πίεση ή απόλυτη ηρεμία. Το κάθε παιχνίδι απαιτεί το ελάχιστο της συγκέντρωσης για να τα πας καλά. Εάν κερδίσω, είμαι χαρούμενος, αν όχι είμαι λιγότερο χαρούμενος, αυτός είναι ο τρόπος με τον οποίο λειτουργώ ως προπονητής.






Όσο για την αναμέτρηση με τη Λέτσε στο "Βία Ντελ Μάρε" το βράδυ του Σαββάτου, όπου η Ίντερ θέλει τη νίκη για να διασκεδάσει τις εντυπώσεις μετά το στραβοπάτημα (1-1) με Τορίνο, ο Μουρίνιο είπε:

"Θα είναι ένα ωραίο ματς. Ο Μπερέτα είπε ότι δεν υπογράφει για την ισοπαλία, συνεπώς και οι δύο ομάδες θέλουν τη νίκη".

Αξίζει να σημειωθεί πως κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου, ο τεχνικός των "νερατζούρι" έπλεξε το εγκώμιο της Μίλαν για την αγωνιστική της άνοδο το τελευταίο διάστημα, ρίχνοντας όμως και την απαραίτητη... σπόντα μία εβδομάδα πριν το "ντέρμπι της Μαντονίνα".

"Πάνε πολύ καλά, με τον Πάτο, τον Κακά και τον Μπέκαμ. Όλοι είναι καλοί, όμως έχουν 6 πόντους λιγότερους από την Ίντερ...".








TAGS ΙΝΤΕΡ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ