ΙΝΤΕΡ

Μουρίνιο: "Καλύτερη ομάδα η Μπαρτσελόνα"

Μουρίνιο: "Καλύτερη ομάδα η Μπαρτσελόνα"
Μουρίνιο-Ίντερ

Ο Ζ.Μουρίνιο παραδέχτηκε την ανωτερότητα της Μπάρτσα, ενώ τόνισε πως η πρόκριση είναι στα χέρια της Ίντερ

Ο Πορτογάλος τεχνικός στάθηκε επίσης στην απουσία του Σνάιντερ λόγω τραυματισμού αλλά και σε ένα πέναλτι που δεν δόθηκε στους "νερατζούρι" στο δεύτερο ημίχρονο, ενώ υπενθύμισε πως την τελευταία αγωνιστική η Ίντερ προκρίνεται ακόμα και με ισοπαλία στην έδρα της με τη Ρούμπιν από τη στιγμή που η Μπαρτσελόνα δεν ηττηθεί στο Κίεβο από τη Ντιναμό.
"Η Μπαρτσελόνα έχει μία δομή ποδοσφαίρου και ο Πέδρο γέμισε τη θέση του Ιμπραΐμοβιτς. Σε εμάς ο Σνάιντερ έλειψε περισσότερο σε σύγκριση με τις δικές τους απουσίες.

Από άποψη ποιότητας με τη μπάλα στα πόδια, ο Σνάιντερ έχει ταχύτερη σκέψη από τους υπόλοιπους, ξέρει πως να παίζει κάτω από πίεση και είναι από μία ποδοσφαιρική σχολή όπου η μεταβίβαση της μπάλας είναι δεύτερη φύση τους",

ξεκίνησε τις δηλώσεις του στην ιταλική τηλεόραση ο Μουρίνιο, για να συνεχίσει:

"Μετά από ένα παιχνίδι που χάσαμε καθαρά δεν μου αρέσει να μιλάω για την απουσία του Σνάιντερ, ούτε για το χαμένο πέναλτι, αφού άξιζαν τη νίκη.

Η Μπαρτσελόνα έπαιξε πολύ καλύτερα στο πρώτο ημίχρονο, το δεύτερο ήταν πιο ισορροπημένο και θα έπρεπε να μας δοθεί καθαρό πέναλτι όπου το 2-1 θα μας έδινε άλλη ώθηση.



Ανεξάρτητα πάντως από αυτό, η Μπαρτσελόνα είναι καλύτερη ομάδα, έπαιξαν καλύτερα απόψε και δικαιούταν τη νίκη.

Μπορούμε ακόμα να προκριθούμε και το αποτέλεσμα είναι στα χέρια μας. Έχουμε δρόμο ακόμα να φτάσουμε τη Μπαρτσελόνα ως άτομα, σύνολο αλλά και ως ποδοσφαιρικό σύστημα.



Εάν τους αντιμετωπίσουμε σε μονή ή διπλή αναμέτρηση τότε μπορούμε να νικήσουμε και να συμβούν τα πάντα, αλλα κοιτώντας τις δύο ομάδες, είναι καλύτεροι.

Εάν μου πείτε ότι θα αντιμετωπίσουμε την Μπαρτσελόνα στα ημιτελικά, τότε θα είμαι κάτι παραπάνω από ευτυχισμένος, καθώς αυτό θα σημαίνει ότι θα έχουμε φτάσει αρκετά ψηλά.



Αν με ρωτάτε πάντως ποια ομάδα είναι καλύτερη, μπορώ αντικειμενικά να πω Μπαρτσελόνα. Εάν η Μπαρτσελόνα δεν χάσει στο Κίεβο, τότε μας αρκεί η ισοπαλία.

Μου αρέσει η κατάσταση γιατί η Ρούμπιν δεν μπορεί να παίξει για την ισοπαλία, δεν μπορούν να παίξουν με όλους τους παίκτες πίσω από τη μπάλα και έτσι είμαι αισιόδοξος".










TAGS ΙΝΤΕΡ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ