ΙΝΤΕΡ

Mουρίνιο: "Κανένας καλύτερος από μένα"!

Mουρίνιο: "Κανένας καλύτερος από μένα"!
Μουρίνιο-Ίντερ

Ο Ζ.Μουρίνιο δήλωσε πως δεν υπάρχει καλύτερος προπονητής στον κόσμο από εκείνον, ενώ έπλεξε το εγκώμιο του Μάσιμο Μοράτι

"Όταν έφτασα στο Λονδίνο, το μόνο που είπα ότι πως ήμουν ένας κανονικός προπονητής, ο οποίος ήταν επικεφαλής ενός ξεχωριστού γκρουπ παικτών. Εντελώς ξαφνικά έγινα o "special one", όμως δεν έδωσα ποτέ αυτό τον χαρακτηρισμό σε μένα.

Δε νομίζω πως είμαι ο κορυφαίος προπονητής στον κόσμο, όμως πιστεύω επίσης ότι δεν υπάρχει κάποιος στον κόσμο που να είναι καλύτερος από μένα", τόνισε ο Πορτογάλος τεχνικός των "νερατζούρι", ο οποίος μίλησε επίσης για την διαφορά μεταξύ του Ρόμαν Αμπράμοβιτς και του Μάσιμο Μοράτι.

"Είναι και οι δύο παθιασμένοι για το ποδόσφαιρο, κάτι που είναι πολύ σημαντικό για έναν προπονητή, όμως ο Μοράτι είναι τρελός για την Ίντερ εδώ και 63 χρόνια, ενώ ο Ρόμαν είναι οπαδός της Τσέλσι για πέντε μόνο χρόνια".

Για το επεισόδιο που είχε καθόλη τη διάρκεια της εβδομάδας με τον τεχνικό διευθυντή της Κατάνια, Πιέτρο Λο Μόνακο, μετά την ένταση που δημιουργήθηκε στο παιχνίδι των δύο ομάδων για την 2η αγωνιστική της Serie A, ο Μουρίνιο δήλωσε:

"Δεν μου αρέσει να προκαλώ, όμως δεν μου αρέσει και να με προκαλούν, καθώς σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο θα απαντήσω.

Ξέρω ότι είμαι ένα πρόσωπο που πουλάει εφημερίδες και τραβάει την προσοχή. Απλά κοιτάξτε τί έκανα για τον Μόνακο, εξαιτίας μου έφτασε να μιλάει μέχρι και στο CNN. Φανταστικό, ε;"

Για την ιδιαίτερη σχέση που φαίνεται να έχει με τον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς, γεγονός που έχει συμβάλλει σε σημαντικό βαθμό στην αγωνιστική εκτόξευση του Σουηδού σέντερ φορ με τη φανέλα των "νερατζούρι" στο ξεκίνημα της φετινής σεζόν (ενώ πέρυσι είχε κάκιστες σχέσεις με τον προκάτοχο του Μουρίνιο, Ρομπέρτο Μαντσίνι), ο 45χρονος τεχνικός υπογράμμισε:

"Δεν βρήκα το δύσκολο εγώ στον Ζλάταν, που όλοι μιλούσαν για αυτό. Ξέρει πολύ καλά ότι είναι ο καλύτερος και όταν θα έρθει ο χρόνος θα το αποδείξει κατακτώντας τη Χρυσή Μπάλα. Για να το καταφέρει αυτό, θα πρέπει να παίξει με τον τρόπο που θέλει η Ίντερ στο μέλλον".

Τέλος, ο Μουρίνιο "παραπονέθηκε" για το μεγάλο ρόστερ της Ίντερ, γεγονός που έχει ως αποτέλεσμα κάποιοι παίκτες, όπως ο Ερνάν Κρέσπο, να μη δηλωθούν στη λίστα της UEFA για τους αγώνες των "νερατζούρι" στο Τσάμπιονς Λιγκ.

"Είναι περισσότερο πρόβλημα των παικτών παρά δικό μου. Από πλευράς τακτικής είναι πολύ καλύτερο να δουλεύεις με 20 παίκτες ή και λιγότερους", κατέληξε χαρακτηριστικά.

















TAGS ΙΝΤΕΡ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ