ΙΝΤΕΡ

Μουρίνιο: "Κίνητρο τα ματς με Μ.Γιουνάιτεντ"

Inter Milan's coach Jose' Mourinho (R) gestures as he talks to Esteban Cambiasso during their Italian Serie A soccer match against AC Milan at the San Siro stadium in Milan, February 15, 2009.  REUTERS/Alessandro Bianchi     (ITALY)
Μουρίνιο-Καμπιάσο-Ίντερ REUTERS

Την πεποίθησή του πως τα ματς με τη Μ.Γιουνάιτεντ για το Τσ.Λιγκ δίνουν αυτομάτως κίνητρα στους παίκτες της Ίντερ, εξέφρασε ο Ζοσέ Μουρίνιο

"Όταν πριν την κλήρωση είχα πει πως θα ήθελα να συναντήσω τη Γιουνάιτεντ, πολλοί σκέφτηκαν πως ήμουν τρελός", τόνισε ο τεχνικός των "νερατζούρι" με σημερινές δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα της πρωταθλήτριας Αγγλίας, και συνέχισε:

"Ήταν όμως ακριβώς αυτό που ήθελα, γιατί θα είναι ένα δύσκολο ματς, αλλά όμορφο να παίξεις σε αυτό. Σε τέτοιους αγώνες δεν υπάρχει ανάγκη να δώσεις κίνητρα στους παίκτες.

Όταν παίζεις κόντρα στους πιο δυνατούς, και αυτή τη στιγμή η Μάντσεστερ είναι η πιο ισχυρή ομάδα, τα κίνητρα έρχονται από μόνα τους.

Επαναλαμβάνω, ξέρω ότι πρόκειται για ένα απαιτητικό παιχνίδι, όμως η ομάδα μου έχει ταλέντο και εμπειρία, ξέρει πως πρέπει να παίξει σε αυτούς τους αγώνες. Και για αυτό ξέρουμε ότι μπορούμε να νικήσουμε".







TAGS ΙΝΤΕΡ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ