ΙΝΤΕΡ

Μουρίνιο: "Μένω 99,9%, στη Μίλαν ο Φαν Μπάστεν"

Μουρίνιο: "Μένω 99,9%, στη Μίλαν ο Φαν Μπάστεν"
Μουρίνιο-Ιντερ

Ο Ζοσέ Μουρίνιο αποκάλυψε κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής εκπομπής ότι παραμένει κατά 99,9 στην Ίντερ παρά το ενδιαφέρον της Ρεάλ, ενώ υποστήριξε πως ο Αντσελότι θα πάει Τσέλσι και ο Φαν Μπάστεν στη Μίλαν

"Παραμένω στην Ίντερ κατά 99,9%, όποιος όμως προπονήσει τη Ρεάλ Μαδρίτης τη νέα σεζόν θα είναι πολύ τυχερός άνθρωπος.

Ο Αντσελότι θα πάει στην Τσέλσι και ο Φαν Μπάστεν θα έρθει στη Μίλαν",

δήλωσε ευθαρσώς στους Τζανλούκα Βιάλι και Πάολο Ρόσι ο "special one", ο οποίος ερωτηθείς για το αν η Ρεάλ αποτελεί μεγάλο πειρασμό (σενάρια θέλουν τους "μερένγκες" να κάνουν πρόταση στην Ίντερ για να τον αποκτήσουν), απάντησε:

"Είναι μεγάλη πρόκληση να είμαι ευτυχισμένος, να δουλεύω ευτυχισμένος, να ξυπνώ όλες τις ημέρες και να πηγαίνω κάθε φορά στο Απιάνο με μεγάλη χαρά και να δουλεύω.

Όπως έλεγε ένας προπονητής πάρα πολλά χρόνια πριν: όταν υπάρχει ένα γήπεδο, οι παίκτες και μερικές μπάλες εσύ γίνεσαι ευτυχισμένος. Όμως προφανώς η Ρεάλ είναι Ρεάλ και μπορεί να πει κανείς ότι αποτελεί έναν μικρό πειρασμό..."

Για μένα πάντως το σημαντικότερο πράγμα είναι ότι ο πρόεδρός μου ξέρει τα πάντα και ξέρει τα πάντα από μένα, όχι από τον Τύπο ή επειδή κάποιος του το είπε. Ο πρώτος που έμαθε τι συνέβη ήταν ο πρόεδρός μου".





Ο Πορτογάλος τεχνικός, ο οποίος πανηγύρισε το σκουντέτο στην παρθενική του σεζόν στη Serie A όπως έκανε και τη σεζόν 2004-05 με την Τσέλσι στην πρώτη του χρονιά στην Πρέμιερ Λιγκ, μίλησε επίσης για τον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς αλλά και για παίκτες που θέλει να φέρει στους "νερατζούρι".

"Ο Ίμπρα είναι ένας παίκτης απόλυτα φανταστικός. Αν και νομίζω ότι ο Κριστιάνο Ρονάλντο είναι σούπερ, εάν σήμερα μου έλεγαν: για το ερχόμενο πρωτάθλημα ο Φέργκιουσον θέλει να αλλάξει τον Ρονάλντο με τον Ίμπρα, εγώ δεν τους αλλάζω.

Ο Καρβάλιο είναι ένας από τους καλύτερους κεντρικούς αμυντικούς στον κόσμο... μου αρέσει επίσης ο Κουαλιαρέλα. Ο Κουαρέσμα; Η πτώση του 2009 νομίζω ότι μπορεί να γίνει μία μεγάλη επιτυχία στο 2010.

Ο Μότα και ο Μιλίτο είναι δύο παίκτες σημαντικοί για μας. Ο Κασάνο το τέλειο δεκάρι; Ως δεκάρι δεν γνωρίζω, ως επιθετικός σίγουρα. Είναι ένα εκπληκτικό ταλέντο που μου αρέσει πολύ.

Ποιον προτιμώ μεταξύ του Μέσι και του Κριστιάνο Ρονάλντο; Πολύ δύσκολο να απαντήσω",





δήλωσε μεταξύ άλλων ο τεχνικός της Ίντερ.





TAGS ΙΝΤΕΡ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ