ΖΟΖΕ ΜΟΥΡΙΝΙΟ

Οι ανησυχίες του Μουρίνιο για Μπέιλ και η απάντηση του προπονητή της Ουαλίας

Ο Ζοζέ Μουρίνιο μαζί με τον Γκάρεθ Μπέιλ
Ο Ζοζέ Μουρίνιο μαζί με τον Γκάρεθ Μπέιλ AP PHOTO/MATT DUNHAM, POOL

Ο Ζοζέ Μουρίνιο εξέφρασε την ανησυχία του για την κλήση του Γκάρεθ Μπέιλ στην εθνική Ουαλίας, λόγω των πολλών τραυματισμών του 31χρονου στο παρελθόν, και ο υπηρεσιακός προπονητής της εθνικής, Ρόμπερτ Πέιτζ, έσπευσε να τον καθησυχάσει.

Αν και ο Γκάρεθ Μπέιλ επέστρεψε σε πλήρη φυσική κατάσταση περίπου πριν από τις τρεις εβδομάδες, πραγματοποιώντας το ντεμπούτο του με την Τότεναμ κόντρα στη ΛΑΣΚ (3-0), ο Ζοζέ Μουρίνιο γνωρίζει ότι η κατάστασή του χρήζει προσοχής.

Ο Ουαλός σούπερ σταρ ταλαιπωρήθηκε πολλές φορές στο παρελθόν από τραυματισμούς και ο Πορτογάλος τεχνικός δεν θέλει να τον "χάσει", πάνω που τον βρήκε.

Η κλήση όμως τού άλλοτε επιθετικού της Ρεάλ για τους αγώνες της εθνικής Ουαλίας είναι λογικό να άγχωσε ακόμη περισσότερο τον Μουρίνιο:

"Είναι ένας παίκτης που είχε αρκετά προβλήματα στο παρελθόν. Δουλεύει πολύ και όλοι μας δουλεύουμε τόσο πολύ και τόσο προσεκτικά μαζί του που δεν θέλουμε να καταστρέψουμε όλη τη δουλειά που έχει γίνει τους τελευταίους δύο μήνες.

Η Ουαλία έχει δύο αγώνες στο Nations League και περιμένω να παίξει, αλλά αν ενδιαφέρονται τόσο για αυτόν όσο κι εμείς πρέπει να διαχειριστούν σωστά τις περιόδους ανάρρωσης", ανέφερε ο 57χρονος στους δημοσιογράφους.

Μάλιστα, οι δικαιολογημένες ανησυχίες του προπονητή των σπιρουνιών, οδήγησαν τον υπηρεσιακό τεχνικό της Ουαλίας, Ρόμπερτ Πέιτζ, ο οποίος αντικατέστησε τον Ράιαν Γκιγκς -μετά τις κατηγορίες για επίθεση στη σύντροφό του- στο να σπεύσει να καθησυχάσει τον Πορτογάλο:

"Συμμερίζομαι τον Ζοζέ με αυτά που λέει, υπήρξα κι εγώ προπονητής συλλόγου. Δανειζόμαστε τους παίκτες του για να μπορούν να παίξουν για την Ουαλία, οπότε ασφαλώς και θα τους φροντίσουμε. Δεν πρόκειται να αναιρέσουμε τη δουλεία που έχει γίνει στο κλαμπ, ανεξάρτητα από το αν πρόκειται για τον Γκάρεθ Μπέιλ ή για οποιονδήποτε άλλον. Πιστεύουμε ότι αυτό που προσφέρουμε είναι η καλύτερη αθλητική προετοιμασία για τους αγώνες", δήλωσε μεταξύ άλλων στη συνέντευξη Τύπου ο Πέιτζ.

TAGS ΖΟΖΕ ΜΟΥΡΙΝΙΟ NATIONS LEAGUE ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΤΟΤΕΝΑΜ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ