ΖΟΖΕ ΜΟΥΡΙΝΙΟ

Μουρίνιο: Νικηφόρο το ανεπίσημο ντεμπούτο του στον πάγκο της Φενέρμπαχτσε

Portuguese soccer coach Jose Mourinho poses for the media with supporters during his official presentation as Turkish's Fenerbahce new coach at Sukru Saracoglu stadium in Istanbul, Turkey, Sunday, June 2, 2024. Mourinho has signed a two-year contract with Fenerbahce. (AP Photo)
Portuguese soccer coach Jose Mourinho poses for the media with supporters during his official presentation as Turkish's Fenerbahce new coach at Sukru Saracoglu stadium in Istanbul, Turkey, Sunday, June 2, 2024. Mourinho has signed a two-year contract with Fenerbahce. (AP Photo) @2024 AP PHOTO/AP IMAGES

Η εποχή Ζοζέ Μουρίνιο στην Φενέρμπαχτσε άρχισε με νίκη, με την ομάδα της Κωνσταντινούπολης να αντιμετωπίζει σε φιλικό ματς την Πετρολούλ και να επικρατεί 2-1 με ανατροπή, με σκόρερ τους Τζέκο και Ζάιτς.

Η Φενέρμπαχτσε εμπιστεύτηκε τον Ζοζέ Μουρίνιο να την καθοδηγήσει από τη νέα σεζόν στην προσπάθειά της να επιστρέψει στην κορυφή της Τουρκίας μετά από 10 χρόνια και το απόγευμα του Σαββάτου (29/6) πανηγύρισε τη νίκη στο παρθενικό παιχνίδι του Special One στον πάγκο της.

Αυτό ήταν το φιλικό με την Πετρολούλ που έλαβε χώρα στην Κωνσταντινούπολη, με τους Ρουμάνους να προηγούνται στο 35' με τον Μπράτου αλλά τα "καναρίνια" να πραγματοποιούν ανατροπή, με τον Τζέκο να ισοφαρίζει στο 41' με άπιαστο αριστερό σουτ εντός περιοχής και τον Ζάιτς να υπογράφει το τελικό 2-1 στο 57ο λεπτό με υπέροχη εκτέλεση φάουλ.


Σημειώνεται πως το δεύτερο φιλικό για την "Φενέρ" είναι προγραμματισμένο για το ερχόμενο Σάββατο (6/7) απέναντι στην αυστριακή Αντμίρα Βάγκερ ενώ στις 10 Ιουλίου ο Μουρίνιο θα κοντραριστεί με την Χάιντουκ του Τζενάρο Γκατούζο.

TAGS ΖΟΖΕ ΜΟΥΡΙΝΙΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΤΟΥΡΚΙΑ SUPER LIG
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ