ΙΝΤΕΡ

Μουρίνιο: "Ο Αμπροζίνι δεν έχει ηθικές αρχές"

Μουρίνιο: "Ο Αμπροζίνι δεν έχει ηθικές αρχές"
Μουρίνιο-ιντερ-σαν πάολο

Ο Ζοσέ Μουρίνιο κατηγόρησε τον Μάσιμο Αμπροζίνι για έλλειψη ηθικών αρχών, υπενθυμίζοντάς του ότι είχε προσβάλλει 10 εκ.φίλους της Ίντερ το 2007. Σκληρή απάντηση από το μέσο της Μίλαν

"Εάν έκανα λάθος και η Μίλαν φτάσει στο τέλος του πρωταθλήματος έχοντας έναν τίτλο, θα πω συγγνώμη. Όμως θυμάμαι πολύ καλά ότι ο Αμπροζίνι είχε προσβάλλει 10 εκατομμύρια οπαδούς της Ίντερ και δεν έχει απολογηθεί ποτέ για αυτό", τόνισε ο Πορτογάλος τεχνικός, αναφερόμενος στο περιστατικό όπου ο Αμπροζίνι είχε προτρέψει τους συμπολίτες "νερατζούρι" να "βάλουν το σκουντέτο στον... κ^$@ τους" μετά την κατάκτηση του Τσάμπιονς Λιγκ από τη δική του ομάδα στον τελικό της Αθήνας.

"Είναι χαρισματικός παίκτης. Είναι σημαντικός για τη Μίλαν και ακόμα δεν τον έχω δει να λέει συγγνώμη. Μου έρχεται στο μυαλό η σκηνή που ο Σάμουελ Ετό απολογήθηκε κάποτε στους οπαδούς της Ρεάλ Μαδρίτης. Φέρθηκε ως άνδρας.

Ο Αμπροζίνι ζει στο Μιλάνο και δεν το έχει κάνει ποτέ αυτό. Δεν έχει μεγάλες ηθικές αξίες μιλώντας με αυτό τον τρόπο", συνέχισε την επίθεσή του προς τον Ιταλό αμυντικό μέσο ο Ζοσέ Μουρίνιο για να συνεχίσει:

"Όμως αν η Μίλαν κατακτήσει το πρωτάθλημα -αυτό είναι ουσιαστικά θεωρητικά και πρακτική υπόθεση- τότε θα είμαι ο πρώτος που θα δώσω συγχαρητήρια στους αντιπάλους μου. Το έκανα στην Αγγλία όταν μας νίκησε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ", κατέληξε χαρακτηριστικά.

Υπενθυμίζεται ότι μετά την ήττα της Ίντερ στο "Σαν Πάολο" από τη Νάπολι την περασμένη Κυριακή, η διαφορά της από τη 2η Μίλαν μειώθηκε στους επτά πόντους, πέντε αγωνιστικές πριν το φινάλε της σεζόν στο Καμπιονάτο.

Αμπροζίνι: "Δεν δέχομαι μαθήματα ηθικής..."

Τα λόγια πάντως αυτά του Ζοσέ Μουρίνιο δεν έμειναν ασχολίαστα με τη σειρά του από τον Μάσιμο Αμπροζίνι, ο οποίος εξέδωσε λίγες ώρες αργότερα προσωπική ανακοίνωση μέσω της επίσημης ιστοσελίδα της Μίλαν, τονίζοντας μεταξύ άλλων πως δεν ανέχεται να του κάνει μάθηματα ηθικής ο Πορτογάλος.

"Είμαι έκπληκτος και πικραμένος για το πως ένας άνθρωπος όπως ο Μουρίνιο, συνήθως ακριβής στην προφορική επικοινωνία, μπόρεσε με τόση μεγάλη επιπολαιότητα να σχολιάσει τις χθεσινές δηλώσεις μου, που στο ύφος και στο περιεχόμενό τους δεν ήθελαν με κανέναν τρόπο να είναι πολεμικές ή προκλητικές.

Δεν δέχομαι σε καμία περίπτωση από τον ίδιο άνδρα μαθήματα ηθικής όταν, δύο ημέρες μετά το επεισόδιο με το πανό, ζήτησα συγγνώμη από τους παίκτες και τους οπαδούς της Ίντερ. Επιδεικνύοντας εκείνες τις ηθικές αξίες που αυτός, με ελάχιστη προσοχή και ελάχιστη γνώση των γεγονότων, τις αμφισβήτησε", δήλωσε χαρακτηριστικά .















TAGS ΙΝΤΕΡ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ