ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Μουρίνιο: "Ο Κάραγκερ ήταν ένας αληθινός καλλιτέχνης"

Μουρίνιο: "Ο Κάραγκερ ήταν ένας αληθινός καλλιτέχνης"

Τον Τζίμι Κάραγκερ αποθέωσε ο Ζοζέ Μουρίνιο. Δείτε, ακόμα, ποια θεωρεί την καλύτερη ενδεκάδα επί των ημερών του ο Άγγλος αμυντικός και ποιοι αποτελούν την καλύτερη ενδεκάδα απ' όσους αντιμετώπισε. Εκτός της πρώτης ο Φερνάντο Τόρες, δύο παίκτες που αγωνίστηκαν στη Γιουνάιτεντ έχει η δεύτερη.

Το καπέλο στον Τζίμι Κάραγκερ, ο οποίος έβαλε τίτλους τέλους στην καριέρα του, έβγαλε ο Ζοζέ Μουρίνιο.

Η LFC TV ετοιμάζει αυτές τις μέρες ένα αποκλειστικό ντοκιμαντέρ για τον Άγγλο αμυντικό και σε αυτό εκτός των άλλων μιλάει και ο Πορτογάλος τεχνικός.

"Τις περισσότερες φορές ο κόσμος κλαίει όταν αυτοί που αποκαλούνται "καλλιτέχνες" τελειώνουν την καριέρα τους. Ωστόσο, ο κόσμος δε γνωρίζει τι σημαίνει καλλιτέχνης. Για μένα καλλιτέχνης είναι εκείνος που δίνει τα πάντα για τον προπονητή του, τον σύλλογό του και τον συμπαίκτη του στον αγωνιστικό χώρο.

Και νομίζω ότι ο Τζίμι αντιπροσωπεύει όλα αυτά. Αυτοί οι παίκτες είναι οι πραγματικοί καλλιτέχνες, επομένως, όταν έναν τέτοιος ολοκληρώνει την καριέρα του είναι κάπως λυπηρό" είναι τα λόγια του Special One.

Εν τω μεταξύ, o Κάραγκερ επέλεξε την καλύτερη ενδεκάδα της Λίβερπουλ επί εποχής του αλλά και την πιο δύσκολη ενδεκάδα από τους αντιπάλους που έχει αντιμετωπίσει, κάτι που δημοσιεύτηκε στη "Liverpool Echo". Αναλυτικά οι επιλογές του:

Λιβερπουλ (4-3-3): Πέπε Ρέινα, Στιβ Φίναν, Σάμι Χίπια, Ντάνιελ Άγκερ, Τζον Άρνε Ρίισε, Τσάμπι Αλόνσο, Ντίντι Χάμαν, Στίβεν Τζέραρντ, Λουίς Σουάρες, Μάικλ Όουεν, Ρόμπι Φάουλερ.

Αλλαγές: Φερνάντο Τόρες, Μάρκους Μπάμπελ, Χαβιέρ Μαστσεράνο.

Αντίπαλοι (4-3-3): Τζανλουίτζι Μπουφόν, Καφού, Φάμπιο Καναβάρο, Μαρσέλ Ντεσαγί, Πάολο Μαλντίνι, Αντρές Ινιέστα, Τσάβι, Ρόι Κιν, Λιονέλ Μέσι, Τιερί Ανρί, Κριστιάνο Ρονάλντο

Αλλαγές: Αλεσάντρο Νέστα, Πατρίκ Βιεϊρά, Ντιντιέ Ντρογκμπά

TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ