ΙΝΤΕΡ

Μουρίνιο: "Ο πιο ευτυχισμένος στον κόσμο"

Μουρίνιο: "Ο πιο ευτυχισμένος στον κόσμο"
Μουρίνιο-Ίντερ

"Είμαι ο πιο ευτυχισμένος τεχνικός στον κόσμο, σπίτι μου το Σ.Μπριτζ", τόνισε ο Ζοσέ Μουρίνιο

Ο Πορτογάλος τεχνικός, ο οποίος "σκότωσε" την πρώην ομάδα του και μέσα στο σπίτι της με το γκολ του Ετό στο 84' και οδήγησε τους "νερατζούρι" για πρώτη φορά στα προημιτελικά μετά τη σεζόν 2005-06, υποστήριξε μετά το τέλος του ματς πως είναι ο πιο ευτυχισμένος τεχνικός στον κόσμο ενώ δεν δίστασε να χαρακτηρίσει το "Στάμφορντ Μπριτζ" σπίτι του.
"Είναι μία μεγάλη στιγμή για την Ίντερ και για όλους τους παίκτες που χρόνο με το χρόνο έδιναν αγώνα για να ξεπεράσουν το φράγμα των 16.

Είναι μία πρόκριση που κατακτήθηκε χωρίς τύχη ή αμυντικό ποδόσφαιρο, ούτε επειδή οι αντίπαλοί μας έπαιξαν άσχημα. Ήρθε επειδή ως μονάδες και ως ομάδα κάναμε το τέλειο παιχνίδι και όλοι έκαναν τέλεια τη δουλειά τους",

τόνισε ο "special one" και συνέχισε:

"Είναι ένα παιχνίδι που φέρνει την Ίντερ στα προημιτελικά, όπου είχε να φτάσει χρόνια. Νικήσαμε την Τσέλσι δύο φορές, που είναι σπουδαία ομάδα, και αξίζαμε να περάσουμε. Πανηγύρισα όσο ποτέ ξανά στα αποδυτήρια και το απόλαυσα πολύ.

Πανηγύρισα επίσης στην γραμμή του πλαγίου άουτ και νομίζω ότι αυτή η νίκη είναι επιβεβαίωση ότι το Στάμφορντ Μπριτζ είναι σπίτι μου. Κερδίζω πάντα εδώ, ανεξάρτητα από το ποια ομάδα έχω.

Αυτή η ομάδα ήταν η δική μου ομάδα και αυτοί ήταν οι δικοί μου παίκτες. Είμαι χαρούμενος για αυτούς και τους οπαδούς της Ίντερ που για μεγάλο διάστημα δεν είχαν δει πρόκριση στους 8 του Τσάμπιονς Λιγκ.

Και είμαι χαρούμενος για τον εαυτό μου επειδή δούλεψα πολυ για να τα καταφέρω. Αυτό ήταν τέλειο παιχνίδι και τέλεια παιχίδια δε γίνονται συχνά.

Εάν ξανάρθω εδώ ίσως να προπονώ άλλη αγγλική ομάδα και να έρθω εδώ ως αντίπαλος πάλι. Χαίρομαι επειδή νίκησα, όχι επειδή έχασαν.

Είμαι χαρούμενος επειδή είναι χαρούμενοι οι παίκτες μου, επειδή οι υποστηρικτές μου είναι χαρούμενοι, επειδή ο πρόεδρός μου είναι χαρούμενος.

Ως επαγγελματίας, αυτό είναι το καλύτερο συναίσθημα που μπορείς να έχεις. Δεν χαίρομαι επειδή οι πρώην παίκτες μου ή ο Ρόμαν έχασαν, ή επειδή οι φίλοι της Τσέλσι θα πάνε σπίτι λυπημένοι. Δεν χαίρομαι με την θλίψη τους.













Έτσι είναι όμως η ζωή. Χθες αντάλλαξα μηνύματα με τον Τζον Τέρι και του είπα ότι ο ένας από τους δύο θα στενοχωριόταν απόψε. Έτσι είναι η ζωή".



Αναφερόμενος τέλος στην κόντρα του με τον Κάρλο Αντσελότι, ο Μουρίνιο επιχείρησε να ρίξει τους τόνους δίνοντας μάλιστα ευχές στον πρώην τεχνικό της Μίλαν για κατάκτηση του αγγλικού πρωταθλήματος με τους "μπλε".

"Δεν υπάρχουν προβλήματα με τον Κάρλο. Εάν ανταλλάξαμε μερικές κουβέντες, αυτό δεν έχει επηρεάσει το σεβασμό που έχουμε ο ένας για τον άλλο. Στην Αγγλία, αφού είναι παράδοση, του έφερα ένα μπουκάλι κρασί από τη χώρα μου και εκείνος μου έδωσε ένα μπουκάλι ιταλικό κρασί.

Θα σιχαινόμουν να είμαι ο μοναδικός προπονητής που θα έχει κατακτήσει τον τίτλο της Πρέμιερ Λιγκ με την Τσέλσι, έχω πολλούς φίλους εδώ και ελπίζω ο Αντσελότι να πάρει το τρόπαιο".








TAGS ΙΝΤΕΡ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ