ΙΝΤΕΡ

Μουρίνιο:"Ο Ρονάλντο είναι υπερεκτιμημένος"

Μουρίνιο:"Ο Ρονάλντο είναι υπερεκτιμημένος"
Μουρίνιο

Με δηλώσεις του ο Ζοζέ Μουρίνιο είπε ότι ο Κριστιάνο Ρονάλντο είναι υπερεκτιμημένος

Η περσινή σεζόν ήταν ονειρεμένη για τον Κριστιάνο Ρονάλντο αφού πέτυχε 42 τέρματα σε όλες τις διοργανώσεις που πήρε μέρος. Εκτός των τερμάτων όμως βοήθησε και την ομάδα του να κερδίσει τόσο το πρωτάθλημα Αγγλίας όσο και το Τσάμπιονς Λιγκ.
Όπως ήταν λογικό ο 23χρονος μέσοεπιθετικός ψηφίστηκε ως ο κορυφαίος ποδοσφαιριστής της περασμένης σεζόν, με τον Άλεξ Φέργκιουσον να τον συγκρίνει με τους Πελέ και Μαραντόνα.

Κάπου εκεί έρχεται ο Ζοζέ Μουρίνιο, ο οποίος με δηλώσεις του κάνει γνωστό ότι δεν θεωρεί τον νεαρό Πορτογάλο ως τον κορυφαίο παίκτη στον κόσμο.

"Σίγουρα ο Ρονάλντο πρόκειται για σπουδαίο ποδοσφαιριστή αλλά όχι όμως και να πούμε ότι είναι ο κορυφαίος στον κόσμο. Άξιζε την χρυσή μπάλα αφού η ομάδα του κατέκτησε τα πάντα την περσινή σεζόν".

Σε ερώτηση για το ποιον θεωρεί vw τον καλύτερο παίκτη, ο 49χρονος τεχνικός δεν θέλησε να πει ένα μόνο πρόσωπο αλλά ανέφερε 3-4 ονόματα χωρίς ο Ρονάλντο να είναι μέσα σε αυτούς.

"Όταν σκέφτομαι τον καλύτερο παίκτη στο μυαλό μου έρχεται ο Κακά, ο Μέσι και ο Ιμπραϊμοβιτς. Ο Μέσι ειδικά είναι ένα φαινόμενο όμως ο Ζλάταν είναι πιο ολοκληρωμένος ποδοσφαιριστής".











TAGS ΙΝΤΕΡ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ