ΖΟΖΕ ΜΟΥΡΙΝΙΟ

Μουρίνιο: Ο "Special One" θεωρεί πως ο Όσιμεν αδικεί τον εαυτό του με το να υιοθετεί μεθόδους "Νεϊμάρ"

Soccer coach Jose Mourinho stands at the sideline prior to the Champions League final soccer match between Borussia Dortmund and Real Madrid at Wembley stadium in London, Saturday, June 1, 2024. (AP Photo/Kin Cheung)
Ο Ζοσέ Μουρίνιο © 2024 KIN CHEUNG/AP IMAGES

Ο Ζοσέ Μουρίνιο αναγνωρίζει το ταλέντο του Βίκτορ Όσιμεν, τον οποίο βάζει στην ίδια ζυγαριά με τους Ντρογκμπά και Ετό, ωστόσο εντοπίζει ένα χαρακτηριστικό που υπονομεύει την εικόνα του εν γένει.

Ο Ζοσέ Μουρίνιο δεν εντυπωσιάζεται εύκολα, ωστόσο όταν αυτό συμβάινει δεν διστάζει να παραδεχτεί την αλήθεια. Στην προκειμένη περίπτωση, ο ίδιος αναγνώρισε δημοσίως την αξία του Όσιμεν, υποστηρίζοντας πως εκείνος και ο Σαλάχ ακολουθούν τα χνάρια των σπουδαίων Αφρικανών παικτών Ντρογκμπά και Ετό.

Εντούτοις, ο Πορτογάλος τεχνικός δεν παρέλειψε να αναφερθεί σε ένα κακό συνήθειο του νεοαποκτηθέντα παίκτη της Γαλατασαράι, εξαιτίας του οποίου ο 25χρονος φορ αδικεί τον εαυτό του.

Δεν είναι λίγοι εκείνοι που, παρά την απαράμιλλη ποιότητα του Νεϊμάρ, κατηγορούσαν τον Βραζιλιάνο πως έπεφτε εύκολα μετά από μαρκαρίσματα. Ο Μουρίνιο αποκάλυψε πως μίλησε κατά την διάρκεια της θητείας του στη Ρόμα με τον Νιγηριανό φορ, συμβουλεύοντάς τον πως ένας επιθετικός του δικού του βεληνεκούς δεν νοείται να υιοθετεί τέτοιες μεθόδους.

Συγκεκριμένα, ο προπονητής της Φενερμπαχτσέ δήλωσε: "Δεν είχα ποτέ θέμα μαζί του προσωπικά, αλλά υπάρχει ένα πράγμα που με εκνευρίζει όταν είναι στην αντίπαλη ομάδα. Κατά τη διάρκεια μιας αναμέτρησης Ρόμα-Νάπολι, βρήκα το χρόνο να μιλήσω μαζί του.

Του είπα: "Εσύ και ο Σαλάχ είστε αυτή τη στιγμή οι καλύτεροι Αφρικανοί παίκτες, ακολουθώντας τα βήματα θρύλων όπως ο Ντρογκμπά, ο Ετό και ο Γουέι. Αλλά δεν μπορείς να συνεχίσεις να παίζεις με τον τρόπο που παίζεις". Έχει την τάση να πέφτει πολύ εύκολα και εκεί είναι το πρόβλημά μου", κατέληξε ο Μουρίνιο.

TAGS ΖΟΖΕ ΜΟΥΡΙΝΙΟ ΝΑΠΟΛΙ ΤΟΥΡΚΙΑ ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΙ ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ