ΙΝΤΕΡ

Μουρίνιο: "Ο βαθμός με τη Ρόμα αξίζει χρυσό"

Μουρίνιο: "Ο βαθμός με τη Ρόμα αξίζει χρυσό"
Μουρίνιο-Ίντερ

Ο Ζ.Μουρίνιο χαρακτήρισε χρυσό τον βαθμό κόντρα στη Ρόμα και επαίνεσε το χαρακτήρα που έδειξε η Ίντερ. Τα παράπονά του για το μικρό χρόνο συμμετοχής του φέτος εξέφρασε ο "χρυσός" σκόρερ, Κρέσπο

"Ήταν ένα παιχνίδι όπου ο ένας πόντος αξίζει το βάρος του σε χρυσό, όταν χάνεις με 2-0 και 3-1 απέναντι σε μία κορυφαία ομάδα, δεν είναι το ίδιο με το να αντιμετωπίζεις μία ομάδα που δεν έχει ποιότητα.

Αντιδράσαμε έξοχα όταν βρεθήκαμε δύο φορές πίσω. Το 3-1 ήταν τρομερό, καθώς χάσαμε τη μπάλα, και μετά ο Ζούλιο Μπαπτίστα έκανε καθαρό φάουλ στον Καμπιάσο για να τροφοδοτήσει τον Μπρίγκι", τόνισε ο τεχνικός των "νερατζούρι", ο οποίος υποστήριξε πως δίκαια ο διαιτητής έδωσε πέναλτι υπέρ του Μπαλοτέλι στο δεύτερο μέρος (υπάρχουν έντονα παράπονα από τους φιλοξενούμενους).

"Νομίζω ότι ήταν πέναλτι. Άλλοι μπορεί να έχουν τη γνώμη τους, όμως ο Μάριο ήταν έξυπνος και είδε το κενό μεταξύ των δύο αμυντικών, τα πόδια τους τον έκοψαν, οπότε τι έπρεπε να κάνει; Είναι πέναλτι.

Σε κάθε περίπτωση δεν ισοφαρίσαμε εξαιτίας του πέναλτι, αλλά λόγω του χαρακτήρα που δείξαμε στο δεύτερο ημίχρονο.



Ο χρυσός πόντος και ο "χαρακτήρας"
"Όταν η Ρόμα βρέθηκε μπροστά 3-1 στο σκορ, νόμιζαν ότι αυτό ήταν αρκετό για να ελέγξουν το παιχνίδι και να παίξουν με το χρόνο, όμως αν είχαν προσεγγίσει διαφορετικά το παιχνίδι και προσπαθούσαν να σκοτώσουν την Ίντερ που ήταν σχεδόν πεθαμένη, θα μπορούσε να λήξει διαφορετικά.

Μία κανονική ομάδα θα είχε χάσει το ματς σε αυτό το σημείο και πίστεψα ότι τα πράγματα ήταν πολύ δύσκολα, όμως φάνηκε ο χαρακτήρας της ομάδας.

Αυτή την εβδομάδα το κάναμε να φανεί σαν ήταν "μικρό" παιχνίδι σε σύγκριση με αυτό με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, όμως αντιμετωπίζαμε μία από τις μεγαλύτερες ομάδες στη Serie A.

Είναι ένας χρυσός πόντος που η ομάδα μου δικαιούται, όχι τόσο για την ποιότητα της απόδοσής της, αλλά για
την ένταση και τον χαρακτήρα που έδειξε".






"Φανταστικό παιδί ο Κρέσπο"
Κληθείς να σχολιάσει την ατομική απόδοση κάποιων παικτών, ο "special one" έκανε ειδική αναφορά στον σκόρερ του τρίτου τέρματος της Ίντερ, Ερνάν Κρέσπο, ο οποίος βρήκε θέση στον πάγκο των Μιλανέζων (πέρασε αλλαγή στον αγώνα στο 76' αντί του Στάνκοβιτς), επειδή ο Ιμπραΐμοβιτς έμεινε εκτός αποστολής λόγω τραυματισμού.

"Είναι αλήθεια, αν ο Ίμπρα ήταν υγιής τότε ο Κρέσπο δεν θα ήταν καν στον πάγκο, καθώς ο Μπαλοτέλι θα έπαιρνε τη θέση του.

Είμαι πολύ χαρούμενος για αυτόν επειδή είναι φανταστικό παιδί

, ένας παίκτης που ζει αυτή τη στιγμή χωρίς να γνωρίζει το μέλλον του και δίνοντας τα πάντα για την Ίντερ.

Είμαι εξαιρετικά χαρούμενος για αυτόν. Δουλεύει σκληρά, όμως το πρόβλημα είναι ότι θέλουν να παίξουν. Είναι αλήθεια ότι ήρθε και έκανε τη διαφορά. Ο Κρέσπο έχει όσφρηση του γκολ και πέτυχε το πρώτο του στη σεζόν".

Το παράπονο του Αργεντινού
Από την πλευρά του, ο άνθρωπος που χάρισε στους Μιλανέζους τον πολύτιμό βαθμό (περίπου 90'' μετά την είσοδό του στο ματς) Ερνάν Κρέσπο, έκανε εμμέσως τα παράπονά του για τον μικρό χρόνο συμμετοχής που έχει τη φετινή σεζόν.

"Δεν είναι συμπτωματικό ότι είμαι έτοιμος όλες τις φορές. Δουλεύω σκληρά κάθε ημέρα για να διασφαλίσω ότι είμαι εδώ όποτε χρειαστώ. Ο σύλλογος ξέρει ότι μπορεί να βασιστεί σε μένα κάθε στιγμή και θα δίνω το 100% σε κάθε λεπτό που θα παίζω.

Τι ήταν ο πανηγυρισμός μου; Λίγο απ'όλα. Υπήρχε χαρά, θυμός, περηφάνεια, απογοήτευση, όλα αυτά που αισθάνομαι αυτή τη σεζόν. Θέλω να αφιερώσω αυτό το γκολ στις μικρές μου κόρες, που έβλεπαν το γκολ μου στην τηλεόραση", δήλωσε χαρακτηριστικά ο Αργεντινός στράικερ.






















TAGS ΙΝΤΕΡ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ