ΑΓΓΛΙΑ

Μουρίνιο: "Ο Βενγκέρ κατέστρεψε το ποδόσφαιρο"!

Μουρίνιο: "Ο Βενγκέρ κατέστρεψε το ποδόσφαιρο"!
New Image

Επίθεση κατά του Αρσέν Βενγκέρ για τους πολλούς ξένους που έχει φέρει στην Άρσεναλ, εξαπέλυσε ο Ζοσέ Μουρίνιο

Ο πολυνικής Πορτογάλος τεχνικός "ξαναχτύπησε" με νέες δηλωσεις του, κατηγορώντας αυτή τη φορά τον Αρσέν Βενγκέρ ότι έχει καταστρέψει το αγγλικό ποδόσφαιρο, και ότι στα 11 χρόνια παρουσίας του στους "κανονιέρηδες" κατάφερε λιγότερα από όσα ο Μουρίνιο στα 3 που έμεινε στο "Στάμφορντ Μπριτζ".
"Σε αντίθεση με την Άρσεναλ, προσπαθήσαμε να χτίσουμε την επιτυχία μας μέσα από ένα σχέδιο χρησιμοποιήσης Άγγλων παικτών. Θέλαμε να δημιουργήσουμε μία θετική εικόνα της Τσέλσι, χωρίς να πάρουμε το ρίσκο να γεμίσουμε το ρόστερ με πολλούς ξένους παίκτες", ξεκίνησε τις δηλώσεις του ο πρώην τεχνικός των "μπλε" και συνέχισε:

"Αυτό θα μας έφερνε προβλήματα στα αποδυτήρια αλλά και στις σχέσεις μας με τον Τύπο, κάτι που επηρεάζει άμεσα τους Άγγλους παίκτες. Ο κόσμος στην Αγγλία δεν συγχωρεί ευκολα τους συλλόγους που θυσιάζουν το αγγλικό στοιχείο της ομάδας για να κάνουν πρωταθλητισμό".

Ο Μουρίνιο έδωσε επίσης οργισμένη απάντηση σε όλους όσοι τον κατηγορούν ότι έκανε ομάδα (Τσέλσι) με τα λεφτά του Αμπράμοβιτς, σε αντίθεση με τον Βενγκέρ που έβγαλε μόνος του τα αστέρια της ομάδας.

"Νομίζει ο κόσμος ότι μόνο η Τσέλσι ξόδεψε χρήματα. Η Άρσεναλ ξόδεψε πολλά και όταν χρειάστηκε να χτίσουν μία νέα ομάδα αγόρασαν παίκτες όπως οι Τιερί Ανρί, Μαρκ Όφερμαρς, Ντένις Μπέργκαμπ, Πατρίκ Βιεϊρά, Εμανουέλ Πετί και πολλοί άλλοι.

Όλοι αυτοί ήρθαν χωρίς χρήματα; Φυσικά και όχι. Με αυτούς τους παίκτες ο Βενγκέρ κέρδισε πρωταθλήματα, κέρδισε χρόνο, γιατι είναι μάνατζερ με αξιοθαύμαστη ικανότητα, κέρδισε το σεβασμό του κόσμου.

Όμως για να ξεκινήσουν οι επιτυχίες, έκανε τα ίδια πράγματα με την Τσέλσι. Αργότερα άρχισε ο Βενγκέρ να εφαρμόζει την πολιτική της επένδυσης σε νέα άτομα".










TAGS ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ