ΙΝΤΕΡ

Μουρίνιο: "Οι παίκτες δεν με ξέρουν καλά..."!

Inter Milan's Portuguese coach Jose Mourinho waits for the start of his team's Italian Serie A match against Genoa on October 26, 2008 at San Siro Stadium in Milan.  AFP PHOTO / DAMIEN MEYER
Μουρίνιο-Ίντερ AFP

Έξαλλος με τους παίκτες της Ίντερ ήταν ο Ζοσέ Μουρίνιο μετά το 0-0 με Τζένοα, προειδοποιώντας τους πως θα τον μάθουν... καλά στο ματς με τη Φιορεντίνα

"Δεν είμαι καθόλου χαρούμενος γιατί πάντα προσπαθώ να βελτιώνομαι και να νικώ. Όταν δεν νικάς, δεν μπορείς να είσαι χαρούμενος, όμως σήμερα προτιμώ να μη μιλήσω για τους παίκτες μου, καθώς αυτό είναι μέρος της νοοτροπίας μου", τόνισε στη συνέντευξη Τύπου ο Μουρίνιο, για να συνεχίσει:

"Είμαι ο μοναδικός υπεύθυνος για αυτή την ομάδα, όμως θέλω από τους παίκτες μου να κάνουν αυτά που τους λέω. Προφανώς κάποιοι από αυτούς δεν ξερουν ποιος είμαι ακόμα.

Ίσως αρχίσουν να με μάθουν την Τρίτη, όταν θα βγάλω την αποστολή για το ματς με τη Φιορεντίνα.

Στο πρώτο ημίχρονο η Τζένοα προσαρμόστηκε καλά στις αλλαγές μας. Έδωσα συγχαρητήρια στον Τζαν Πιέρο Γκασπερίνι, καθώς η ομάδα του έπαιξε καλά, με πειθαρχία, και άξιζε τον πόντο που πήρε.

Στο δεύτερο μέρος, παίξαμε με την άμυνα ψηλότερα και ασκήσαμε μεγάλη πίεση στο χώρο του κέντρου, όμως τους αφήσαμε να χαλαρώσουν και να πάρουν στο σπίτι τους έναν πόντο.

Όποιος σκέφτεται μόνο τον εαυτό του και όχι αυτό που χρειάζεται η ομάδα, δεν πρόκειται να παίξει με μένα.

Ίσως ο προπονητής της Τζένοα έχει μεγαλύτερη πνευματική επαφή με τους παίκτες του από αυτόν της Ίντερ, οπότε πρέπει να δείξω στους παίκτες μου ότι μόνο εγώ κάνω κουμάντο, αφήνοντας δύο ή τρεις παίκτες σπίτι τους την Τετάρτη.

Η επόμενη σύνθεση; Αρκεί να δείτε το παιχνίδι με τη Τζένοα με προσοχή και είναι εύκολο να καταλάβετε τί ομάδα θα κατεβάσω".

Μεταξύ των παικτών που φαίνεται ότι βρέθηκαν στο στόχαστρο του Ζοσέ Μουρίνιο ήταν οι Ομπίνα, Μπαλοτέλι και Κρους, με τον Μουρίνιο να μην δέχεται με τίποτα το άλλοθι της κούρασης από το μεσοβδόμαδο ματς για το Τσάμπιονς Λιγκ.

"Κουρασμένος είναι ο πατέρας της οικογένειας που επιστρέψει στο σπίτι μετά από 15 ώρες δουλειάς για μερικές εκατοντάδες ευρώ...", κατέληξε χαρακτηριστικά.

















TAGS ΙΝΤΕΡ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ