ΙΝΤΕΡ

Μουρίνιο: "Πιο δύσκολο για τη Νάπολι το ματς..."

Μουρίνιο: "Πιο δύσκολο για τη Νάπολι το ματς..."
Μουρίνιο-Ιντερ

Αισιόδοξος για την επίσκεψη στην "σκληρή" έδρα της Νάπολι εμφανίστηκε ο Ζοσέ Μουρίνιο, ο οποίος αποκάλυψε την 11άδα που θα παρατάξει

Ο Πορτογάλος τεχνικός υποστήριξε στη σημερινή συνέντευξη Τύπου (13/2) πως τα πράγματα θα είναι δυσκολότερα για τους "παρτενοπέι" παρά για την ομάδα του στη συγκεκριμένη αναμέτρηση, έδωσε ψήφο εμπιστοσύνης στον διαιτητή Ρομπέρτο Ροζέτι ενώ έκανε την... έκπληξη ανακοινώνοντας την αρχική 11άδα που θα παρατάξει το βράδυ της Κυριακής.
"Αμφότερες οι ομάδες πηγαίνουν σε αυτό το ματς έχοντας εξαιρετική φόρμα και συγκέντρωση. Θα είναι δύσκολο το ματς, όμως πιο δύσκολο θα είναι για τους αντιπάλους μας παρά για εμάς.

Το παρελθόν δεν με ενδιαφέρει. Το μόνο πράγμα που μπορώ να πω είναι ότι πέρυσι δεν χάσαμε λόγω της παράδοσης, αλλά επειδή η Ίντερ δεν έπαιξε καλά και δεν έκανε τίποτα για να αξίζει τη νίκη.

Eάν παίξουμε καλά, έχουμε πολύ περισσότερες πιθανότητες να νικήσουμε. Στην έδρα της Πάρμα παρά την ισοπαλία δεν μπορώ να έχω παράπονα από τους παίκτες μου",



τόνισε ο "special one", για να συνεχίσει:

"Κάθε φορά που κάνουμε προπόνηση, οι δημοσιογράφοι σκαρφαλώνουν δέντρα για να μας κατασκοπεύσουν. Οπότε δεν έχω πρόβλημα να σας πω την αρχική 11άδα έτσι ώστε να έχετε λιγότερη δουλειά: Ζούλιο Σέζαρ, Μάικον, Λούσιο, Σάμουελ, Σαντόν, Καμπιάσο, Ζανέτι, Μουντάρι, Σνάιντερ, Πάντεφ, Μιλίτο".

Όσο για το γεγονός ότι τόσο η Νάπολι όσο και η Ίντερ είναι από τις ομάδες που έχουν βγάλει "κραυγές" για τη διαιτησία το τελευταίο διάστημα, ο τεχνικός των "νερατζούρι" αρκέστηκε να πει: "Από μένα δεν υπάρχει το παραμικρό πρόβλημα να σφυρίξει ο Ροζέτι και τα 38 παιχνίδια μας στο πρωτάθλημα.

Είναι ένας από τους κορυφαίους διαιτητές στον κόσμο και δεν ανησυχώ ενόψει του ματς με τη Νάπολι".






TAGS ΙΝΤΕΡ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ