CHAMPIONS LEAGUE

Μουρίνιο: "Προσπαθώ να μη σκέφτομαι τον τελικό"

Μουρίνιο: "Προσπαθώ να μη σκέφτομαι τον τελικό"
Μουρινιο-Ιντερ

"Δεν μπορείς να ξεχάσεις τον τελικό του CL, όμως προσπαθώ να μην τον σκέφτομαι πάρα πολύ", τόνισε o Ζοσέ Μουρίνιο στην ιστοσελίδα της UEFA λίγο πριν το ματς-τίτλου με τη Σιένα

Όπως μάλιστα υπογράμμισε ο Ζοσέ Μουρίνιο σε συνέντευξή του που δημοσιεύεται σήμερα στην επίσημη ιστοσελίδα της UEFA, αποτελεί πρόκληση για αυτόν να οδηγήσει τους "νερατζούρι" στην κορυφή της Ευρώπης μετά από σχεδόν πενήντα χρόνια, ταυτόχρονα όμως δεν αγνοεί τη σημασία που έχει για την ομάδα του ο "τελικός" με τη Σιένα καθώς θα της χαρίσει το 18ο συνολικά σκουντέτο.
"Δεν μπορώ να πω ότι δεν σκέφτομαι τον τελικό, όμως προσπαθώ να μην τον σκέφτομαι πάρα πολύ. Η Μπάγερν είναι ήδη πρωταθλήτρια Γερμανίας, εμείς δεν είμαστε πρωταθλητές στην Ιταλία.

Έχουμε ένα ακόμα ματς να δώσουμε και αυτό είναι ένα πολύ σημαντικό τρόπαιο για μας",

δήλωσε χαρακτηριστικά ο Πορτογάλος, για να συμπληρώσει:

"Δεν μπορείς όμως να ξεχάσεις τον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ, επειδή θα βρεθούμε στη Μαδρίτη για να δώσουμε ένα ματς όπου όλοι θα ήθελαν να αγωνιστούν, ένα παιχνίδι που ειδικά αυτός ο σύλλογος θέλει πάρα πολύ να δώσει, γιατί για σχεδόν 50 χρόνια η Ίντερ απουσίαζε από αυτό το ραντεβού".

Η Σιένα έχει αποδειχτεί βέβαια ένα "σκληρό καρύδι" για την Ίντερ, κάτι που αποδείχτηκε με το 4-3 του πρώτου γύρου με το γκολ του Σάμουελ στις καθυστερήσεις αλλά και την ισοπαλία 2-2 στο "Μεάτσα" πριν δύο χρόνια (2007-08) που είχε μεταθέσει το πάρτι τίτλου των Μιλανέζων, όμως για τον Μουρίνιο το κλειδί για την επιτυχία είναι η ύπαρξη ενότητας και ομοψυχίας μέσα στην ομάδα του.

"Νομίζω ότι όλοι πρέπει να είναι ενωμένοι τώρα. Νομίζω ότι αυτό είναι σημαντικό, όταν φτάνεις στις μεγάλες στιγμές. Όλοι θα πρέπει να εμπιστεύονται τα άτομα που τους περιβάλλουν.

Είμαστε σε μία κρίσιμη καμπή, τα πάντα κρίνονται σε δύο ματς. Παίζουμε για τα δύο σημαντικότερα τρόπαια, το πρωτάθλημα και το Τσάμπιονς Λιγκ".



Απολαύστε ζωντανά το Campionato από το Conn-X TV. Παρακολουθείστε την Κυριακή 16/05 στις 16.00 τις αναμετρήσεις Σιένα-Ίντερ και Κιέβο-Ρόμα.












TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ