ΙΝΤΕΡ

Μουρίνιο: "Σαντόν, ο νέος Ζανέτι η Μαλντίνι"!

Μουρίνιο: "Σαντόν, ο νέος Ζανέτι η Μαλντίνι"!
Μουρίνιο-Ίντερ

Ο Ζοσέ Μουρίνιο προέβλεψε πως ο Σαντόν θα εξελιχθεί σε νέος Ζανέτι, Μαλντίνι η Μπέργκομι, ενώ κάλεσε τον Βιεϊρά να είναι ειλικρινής προς τα ΜΜΕ

Και αυτό γιατί ο "special one" δεν δίστασε να δηλώσει πως ο νεαρός αριστερός μπακ των "νερατζούρι" έχει τα φόντα να εξελιχθει σε νέος Χαβιέρ Ζανέτι η Πάολο Μαλντίνι για το ιταλικό ποδόσφαιρο, ενώ αντίθετα χαρακτήρισε μη ειλικρινή τον πολύπειρο Πατρίκ Βιεϊρά, για πρόσφατες δηλώσεις του Γάλλου σχετικά με τον αποκλεισμό του από την αποστολη του αγώνα με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.
"Ο Σαντόν είναι ένα φαινόμενο, αφού τον είδα κόντρα στη Ρόμα, στο πρώτο του παιχνίδι, κατάλαβα ότι μπορεί να παίξει κόντρα στον οποιονδήποτε, ακόμα και με αντιπάλους τους πρωταθλητές Ευρώπης", ξεκίνησε τα εγκωμιαστικά σχόλιά του ο Πορτογάλος τεχνικός, για να συνεχίσει:

Ο φέρελπις Σαντόν...
"Είχε μόνο ανάγκη από έναν προπονητή που να τον εμπιστεύεται, είμαι πεπεισμένος πως μέσα σε 10-15 χρόνια θα γίνει ένας Ζανέτι, ένας Φακέτι, ένας Μαλντίνι με 2.300 παιχνίδια με την Ίντερ. Εγώ είμαι υπερήφανος, όμως τα εύσημα ανήκουν σε αυτόν.

Είναι αριστερό μπακ, που μπορεί όμως να παίξει στο κέντρο στη θέση του Ζανέτι. Μου θυμίζει τον Μπέργκομι, που μπορούσε να παίξει είτε ως δεξί μπακ είτε ως κεντρικός αμυντικός, η και τον ίδιο τον Χαβιέρ, που μπορεί να παίξει επίσης και στο χώρο του κέντρου".

Για την περίπτωση του Γάλλου αμυντικού μέσου, ο Μουρίνιο δήλωσε: " Ο Βιεϊρά δεν είναι έτοιμος για να παίξει την Κυριακή με τη Ρόμα. Πόσα ματς έπαιξε αυτή τη σεζόν; Πόσο καιρό έμεινε χωρίς τραυματισμό για να κάνει προπονήσεις για δύο-τρεις εβδομάδες συνέχεια;

... και η ειλικρίνια του Βιεϊρά
Ξέρω ότι εσάς (τα ΜΜΕ) σας αρέσει ο Πατρίκ, όμως πιστέψτε με, μου αρέσει ακόμα περισσότερο. Για σας θα ήταν θετικό να είναι στο γήπεδο, για μένα θα ήταν φανταστικό. Η ομάδα τον χρειάζεται πραγματικά, όμως αν δεν παίζει είναι επειδή δεν είναι 100% έτοιμος.

Οσο για την απογοήτευσή του που δεν συμπεριλήφθηκε στην αποστολή για το ματς με τη Γιουνάιτεντ, αν είναι ειλικρινής -και ξέρω ότι είναι- θα πρέπει να σας πει τι είπε σε μένα.

Πριν από το ματς ήρθε και μου είπε πως ήταν απογοητευμένος που έμεινε έξω, όμως είχε επίσης επίγνωση ότι δεν ήταν σε σωστή κατάσταση για να αγωνιστεί σε ένα τόσο μεγάλο παιχνίδι. Αν το είπε σε μένα, πρέπει να το πει και σε εσάς, διαφορετικά ο κόσμος θα πιστεύει ότι υπάρχει διαμάχη μεταξύ μας".



Ο Ζοσέ Μουρίνιο μίλησε επίσης με καλά λόγια για τον Μάριο Μπαλοτέλι, ο οποίος πέρασε ως αλλαγή στο ματς με τη Γιουνάιτεντ, ενώ χαρακτήρισε δύσκολη την αναμέτρηση με τη Ρόμα, αναφέροντας πως αμφότερες οι ομάδες κουβαλούν κούραση από τους αγώνες που έδωσαν μεσοβδόμαδα για το Τσάμπιονς Λιγκ.














TAGS ΙΝΤΕΡ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ