ΙΝΤΕΡ

Μουρίνιο: "Σέβομαι τον Ρανιέρι ως άτομο και τεχνικό"

Μουρίνιο: "Σέβομαι τον Ρανιέρι ως άτομο και τεχνικό"
Μουρίνιο-Ίντερ

Ο Ζοσέ Μουρίνιο έχει αφήσει στο χρονοντούλαπο την γερή περυσινή κόντρα του με τον Κ.Ρανιέρι ενώ έκρουσε τον κώδωνα του κινδύνου στους παίκτες του ενόψει Ρόμα

Μιλώντας για το σημαντικό ματς με τους Ρωμαίους στο "Τζουζέπε Μεάτσα", ο Πορτογάλος τεχνικός ξεκαθάρισε ότι τρέφει μεγάλο σεβασμό για τον ομόλογό του της Ρόμα, Κλαούντιο Ρανιέρι, παρά την έντονη κόντρα που είχαν όταν ο τελευταίος ήταν πέρυσι στον πάγκο της Γιουβέντους, ενώ έκρουσε τον κώδωνα του κινδύνου για να μη βρεθούν οι παίκτες του προ εκπλήξεων.
"Σέβομαι τον Ρανιέρι. Είναι αλήθεια ότι είχαμε μερικές κόντρες και ίσως υπάρξουν και άλλες στο μέλλον, όμως τον σέβομαι ως άτομο και ως προπονητή", ξεκίνησε τις δηλώσεις του ο "special one" και συνέχισε:

"Παίζουμε καλά και παίρνουμε αποτελέσματα παρά τα προβλήματα, όμως δεν είμαι παιδί και δεν πετάω στο φεγγάρι. Είναι φανταστικό να νικάς στο τελευταίο λεπτό, όμως πρέπει να προετοιμαζόμαστε για το δράμα του να χάνεις στο τελευταίο λεπτό επίσης.

Ο χαρακτήρας είναι σημαντικός και τον έχουμε, σημαίνει όμως επίσης να παραμένεις ήρεμος και στις δύσκολες στιγμές. Η ιστορία είναι γεμάτη από σπουδαίες νίκες που συνοδεύονται από ήττες-σοκ.

Οι παίκτες πρέπει να καταλάβουν ότι δεν έχουμε κάνει τίποτα και ότι τα αποτελέσματα είναι εφήμερα, οπότε η κάθε η ομάδα ξεκινάει κάθε παιχνίδι με την ίδια συμπεριφορά.

Αντιλαμβάνομαι ότι πολλοί φοβήθηκαν στο Κίεβο και έτσι ενθουσιάστηκαν, όμως αυτή η ευφορία θα πρέπει να κρατάει λίγα μόνο λεπτά".










TAGS ΙΝΤΕΡ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ