ΙΝΤΕΡ

Μουρίνιο: "Σπίτι μου το Στάμφορντ Μπριτζ"

Μουρίνιο: "Σπίτι μου το Στάμφορντ Μπριτζ"
Μουρίνιο-Ιντερ-Στάμφορντ Μπριτζ

Αφού παρακολούθησε διά ζώσης το Τσέλσι-Φούλαμ, ο Ζοσέ Μουρίνιο τόνισε πως αγαπάει τους "μπλε" και ότι δεν θα πανηγυρίσει αν η Ίντερ σκοράρει εναντίον τους στο CL

Απόδειξη η επίσκεψη του Πορτογάλου τεχνικού τη Δευτέρα (28/12) στο Λονδίνο για να κατασκοπεύσει την Τσέλσι στο ματς πρωταθλήματος με τη Φούλαμ (προσεχής αντίπαλος της Ίντερ στην φάση των "16" του Τσάμπιονς Λιγκ), με τον κόσμο να τον υποδέχεται θερμά και τον ίδιο να μη διστάζει να δηλώσει πως εξακολουθεί να νιώθει σπίτι του το "Στάμφορντ Μπριτζ".
"Αισθάνομαι την αγάπη του κόσμου, είναι κάτι πραγματικά συγκινητικό. Είναι μόλις η δεύτερη φορά που επισκέπτομαι το Λονδίνο από τότε που έφυγα και η πρώτη στο Στάμφορντ Μπριτζ, αλλά είναι όμορφο να βρίσκομαι εδώ, αυτό είναι το σπίτι μου", ξεκίνησε τις δηλώσεις του ο Μουρίνιο σε συνέντευξή του στη "Sun", για να συνεχίσει:

"Είδα ξανά πάρα πολλούς φίλους, μίλησα με τον Τζον Τέρι και τον Φρανκ Λάμπαρντ και ο κόσμος που δούλεψε με εμένα ήξερε ότι ήμουν εδώ και ήρθε να με χαιρετήσει.

Όλοι ξέρουν τι έκανα για την Τσέλσι και το αγγλικό ποδόσφαιρο, δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι οι οπαδοί μου έδωσαν τόσο μεγάλη προσοχή και όλοι μου είπαν γύρνα στο σπίτι, γύρνα στην Τσέλσι.



Θέλω να επιστρέψω στην Αγγλία και δεν είμαι ο τύπος ανθρώπου που κρύβει τα συναισθήματά του. Κατά τα άλλα, το έχω πει και άλλες φορές: αγαπώ αυτή τη θέση.

Δεν θα αφήσω όμως ποτέ έναν σύλλογο στη μέση της σεζόν για να πάω αλλού, έτσι μέχρι το τέλος της σεζόν δεν υπάρχει πιθανότητα να αφήσω την Ίντερ".



"Η Τσέλσι θα πάρει το πρωτάθλημα"

Ο Πορτογάλος τεχνικός των "νερατζούρι" αναφέρθηκε επίσης στη μάχη του τίτλου στην Αγγλία, κάνοντας την εκτίμηση ότι η πρώην ομάδα του και νυν του Κάρλο Αντσελότι θα κόψει πρώτη το νήμα για πρώτη φορά μετά το 2006.

"Έχω παραμείνει μακριά εδώ και πάρα πολύ καιρό γιατί δεν ήθελα να γίνω παράγοντας ενόχλησης ή να δημιουργήσω προβλήματα. Και επιπλέον ήταν αρκετά επώδυνο για μένα, γιατί εδώ κέρδισα πολλά και δεν ήθελα να φύγω ποτέ.

Τώρα όμως, έχει περάσει καιρός και ήταν σωστό να επιστρέψω, κυρίως επειδή η Τσέλσι είναι πρωτοπόρος στην Πρέμιερ Λιγκ.

Πιστεύω πραγματικά ότι μπορούν να κατακτήσουν το πρωτάθλημα, αφού η Λίβερπουλ έχει τεθεί εκτός τίτλου, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν είναι πια η ίδια χωρίς τον Κριστιάνο Ρονάλντο και η Άρσεναλ κάθε φορά που πλησιάζει στην κορυφή, κάνει κάτι λάθος, κοιτάξτε την ισοπαλία με τη Μπέρνλεϊ".



"Δεν θα πανηγυρίσω γκολ κόντρα στην Τσέλσι"

Είδηση έβγαλε ο Μουρίνιο μιλώντας τέλος και για τις διπλές αναμετρήσεις κόντρα στους Λονδρέζους στην κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση, αποκαλύπτοντας ότι σε περίπτωση που σκοράρει η Ίντερ μέσα στο Λονδίνο δεν θα πανηγυρίσει.

"Θα είναι δύσκολα τα πράγματα για εμάς αλλά και για αυτούς. Πάντως, εάν είναι να κερδίσουμε την Τσέλσι, δεν θα τρέξω προς την κερκίδα όπως έκανα το 2004 στο Ολντ Τράφορντ με την Πόρτο, όταν αποκλείσαμε τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Ούτε θα πανηγυρίσω με κάποιον τρόπο, επειδή έχω μία σχέση αγάπης με τους μπλε δεν θα κάνω τίποτα. Αγαπώ ακόμα αυτό το σύλλογο και σέβομαι τον κόσμο που εργάζεται εδώ, τους οπαδούς και τους παίκτες.

Επίσης, εκτός από τους Ανελκά και Ιβάνοβιτς, είναι ακόμα η δικιά μου ομάδα και αυτό σημαίνει πάρα πολλά για εμένα".






















TAGS ΙΝΤΕΡ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ