ΙΝΤΕΡ

Μουρίνιο: "Θα μείνει μαζί μας ο Αντριάνο"

Μουρίνιο: "Θα μείνει μαζί μας ο Αντριάνο"
Μουρίνιο-Αντριάνο

Τέλος στα σενάρια περί αποχώρησης του Αντριάνο τον Ιανουάριο έδωσε ο Ζοσέ Μουρίνιο, ξεκαθαρίζοντας πως ο Βραζιλιάνος θα παραμείνει μέχρι το τέλος της σεζόν

"Είμαστε όλοι χαρούμενοι που είμαστε πίσω και δουλεύουμε μαζί, καθώς συνεχίζουμε την προσπάθεια για το σκουντέτο και το Τσάμπιονς Λιγκ αυτή τη σεζόν", ξεκίνησε τις δηλώσεις του ο τεχνικός των "νερατζούρι" σε συνέντευξη που παραχώρησε στον ιταλικό τηλεοπτικό σταθμό "Sky", για να προσθέσει:

"Είμαστε πολύ τυχεροί στην παρούσα φάση γιατί δεν έχουμε σοβαρούς τραυματισμούς, κάτι που σημαίνει ότι οι περισσότεροι από τους παίκτες μας είναι διαθέσιμοι.

Ο Αντριάνο είναι σημαντικός παίκτης, και το καταλαβαίνετε από το γεγονός ότι μίλησα μαζί του. Πάντως δεν μιλησαμε για πολλή ώρα.

Είχα βάλει το χέρι μου μπροστά στο στόμα μου για να σας εμποδίσω να ακούσετε τι λέγαμε, και έτσι δεν είπα κάτι το ιδιαίτερο.

Μπορώ να σας πω ωστόσο πως ο Αντριάνο δουλεύει καλά, και όπως έχω πει και στο παρελθόν, είναι έτοιμος να βοηθήσει στα παιχνίδια που ακολουθούν".








Υπενθυμίζεται ότι δύο αγωνιστικές πριν την ολοκλήρωση του πρώτου γύρου του Καμπιονάτο, η Ίντερ είναι στην κορυφή της βαθμολογίας με +6 από τη Γιουβέντους και +9 από τη Μίλαν, ενώ επιστρέφει στις υποχρεώσεις της στο Καμπιονάτο το ερχόμενο Σάββατο (10/1), υποδεχόμενη στο "Μεάτσα" την Κάλιαρι.





TAGS ΙΝΤΕΡ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ